Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Η πιο αμήχανη στιγμή για τον άνδρα στο σεξ
Η πιο αμήχανη στιγμή για τον άνδρα στο σεξ thumbnail

Η πιο αμήχανη στιγμή για τον άνδρα στο σεξ

Τι συμβαίνει όταν ο άνδρας δυσκολεύεται πολύ να διεισδύσει στον κόλπο της γυναίκας;  


Απαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου


Αν ένας άντρας δεν καταφέρνει είσοδο στον κόλπο θα πρέπει να ανησυχήσει για πρό­βλημα στα γεννητικό όργανα της γυναίκας ;


Ο πιο συνηθισμένος λόγος, για τον οποίο ο άντρας δεν μπορεί να μπει στον κόλπο της γυναίκας είναι η άγνοια που έχει για το κορμί και την ανατομία των γεννητικών οργάνων της συντρόφου του.


Ένας επίσης συχνός λό­γος είναι οι ανησυχίες της γυναίκας που αφορούν τη διείσδυση του πέους, οι οποίες μπορούν να προκαλούν ακούσιο σπασμό της εισόδου του κόλπου.


Οι δυσκολίες αυτές των δύο συντρόφων οφείλονται τις περισσότερες φορές σε μαθησιακούς λόγους και στην έλλειψη εμπειρίας. Οι ανωμαλίες στα εξωτερικά γεννητικά όργανα της γυναίκας που δεν επιτρέπουν είσοδο στον κόλπο είναι εξαιρετικά σπάνιες.


Μπορεί ο χαλινός του πέους να εμποδί­σει τη σεξουαλική επαφή ή τη στύση;


Μερικές φορές ο χαλινός μπορεί να έχει μικρό μήκος, να είναι σαρκώδης και πολύ ισχυρός, με αποτέλεσμα κατά τη στύση να προκαλεί πόνο ή κάμψη του πέους προς τα κάτω Αυτή η κατάσταση μπορεί να δημιουρ­γεί δυσάρεστες επιπτώσεις στη σεξουαλική επαφή. Το πρόβλημα αυτό διορθώνεται εύκολο από ειδικό γιατρό. 


 


Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο Ανοιχτή Γραμμή Δωρεάν Ενημέρωσης: 210.7233102


 


Ε-mail: info@sexmedic.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X