Κυριακάτικο τραπέζι; Πίτσα με κοτόπουλο και μπρόκολο!

<div class="body">
<div class="field field-name-body field-type-text-with-summary field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p><span>ια εύκολη και ενδιαφέρουσα συνταγή για πίτσα, που μπορεί να γίνει με το ψητό  κοτόπουλο από την προηγούμενη μέρα.</span></p>
<p><span>Μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε για το topping, καθώς θα δείτε ότι το τυρί κρέμα ταιριάζει σχεδόν με ό,τι κι αν σκεφθείτε!</span></p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="make-recipe">
<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p><span>200γρ. φρέσκο τυρί κρέμα<br />1 φιλέτο από ψητό στήθος κοτόπουλου<br />1 φλ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες<br />1 φλ. ντοματίνια κομμένα στη μέση<br />1 φλ. ψιλοκομμένο βρασμένο μπρόκολο<br />4 κ.σ.  ελαιόλαδο<br />2 κ.σ. σάλτσα ντομάτα<br />1 κ.σ. ξερό βασιλικό<br /><br />Για τη ζύμη:<br />2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις<br />1 φλ. νερό<br />1 κοφτή κ.γλ. ξερή μαγιά<br />1/2 κ.γλ.αλάτι<br />1 πρέζα ζάχαρη</span></p>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p><span>1. Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση της πίτσας και ζυμώνουμε πολύ ελαφρά για 3-4 λεπτά. Σκεπάζουμε με μία πετσέτα και την αφήνουμε για 30 λεπτά.</span></p>
<p><span>2. Ανοίγουμε κατά προτίμηση με τα δάχτυλά μας πάνω στο ταψί το ζυμάρι σε -περίπου- στρογγυλό σχήμα.<br /><br />3. Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε με το μπρόκολο, τα μανιτάρια, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, τη σάλτσα ντομάτα και το βασιλικό.</span></p>
<p><span>4. Απλώνουμε το μείγμα στη βάση και ψήνουμε την πίτσα στους 200<span>o</span>C για 10 λεπτά<br /><br />5. Βγάζουμε την πίτσα από το φούρνο, μοιράζουμε στην επιφάνεια το τυρί κρέμα και ξαναβάζουμε την πίτσα στο φούρνο για άλλα 10 -15 λεπτά </span><span>(προσέχουμε να έχει ψηθεί καλά η βάση μας και από κάτω).</span><br /> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://www.gourmed.gr/</p>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα