Τελευταία στιγμή Νέιμικ, Σίμτσακ

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (9/5, 17:00) κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Ρέθυμνο για την τελευταία (26η) αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (8/5) με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall», στην οποία πήρε μέρος και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Τσιάρας. Ο Άντριου Νέιμικ και ο Βασίλης Σίμτσακ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μέση, συμμετείχαν σε ένα μέρος της προπόνησης. Ακολούθησαν την αποστολή στην Κρήτη και η συμμετοχή τους θα κριθεί πριν από την έναρξη του αγώνα. Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ ανέλυσε τον αντίπαλο στους παίκτες με τη βοήθεια του βίντεο.
Την αποστολή του ΑΡΗ απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Τσιάρας, Άντριου Νέιμικ, Κώστας Χαρίσης, Βασίλης Σίμτσακ.
Πρίφτης: «Ρυθμός, ριμπάουντ και μακρινό σουτ»
Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στο arisbc.gr για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο AEGEAN τόνισε: «Φτάσαμε στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου και μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, στο Ρέθυμνο, το οποίο θα κρίνει και τη θέση που θα καταλάβουμε στη βαθμολογία. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα για τη σημασία της αναμέτρησης. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία κάνει εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, με αρκετές πηγές κινδύνου».
Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει στην Κρήτη, ο κόουτς των «κίτρινων» επισήμανε: «Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ειδικά με τους παίκτες της γραμμής των ψηλών. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και να παρουσιαστούμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια, κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο ρυθμός, το ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα».

Σχετικά άρθρα