Πάει για Βίντιτς ο Ολυμπιακός

Η μεταγραφική κινητικότητα στον Ολυμπιακό είναι έντονη με το ενδιαφέρον σε αρκετές περιπτώσεις ξένων παικτών που διεκδικούν οι ερυθρόλευκοι
Φαίνεται πως προχωράει η περίπτωση του Νεμάνια Βίντιτς με τον διεθνή Σέρβο στόπερ να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή να προβάλλει ως βασικός υποψήφιος για τη θέση του στόπερ.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι μέσα στην υπόθεση του Ρομπίνιο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις με τον Βραζιλιάνο άσο και τις επαφές της Σάντος με την Μίλαν στην οποία ανήκει.
Ενώ πρώτος στόχος για την επίθεση είναι ο Γκουίδο Καρίγιο, με τον Ολυμπιακό ανάμεσα στις αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που διεκδικούν τον στράικερ της Εστουδιάντες.
Από κει και πέρα υπήρξε η πληροφορία ότι έχει έρθει στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ο ατζέντης του Κριστιάν Ατσού της Τσέλσι. Για τον Γκανέζο εξτρέμ υπάρχει ενδιαφέρον από τον Περέιρα που τον είχε παίκτη στην Πόρτο. Ο ίδιος ατζέντης εκπροσωπεί και τον Πάπε Ντιοπ, με τον Σενεγαλέζο να μένει ελεύθερος από την Λεβάντε και να ακούγεται ξανά για τον Ολυμπιακό.
Από την ελληνική αγορά, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει ήδη σε συμφωνίες για την απόκτηση 8 ποδοσφαιριστών. Τους Λόρια, Μαρτίνες, Μπεν, Γιαννιώτα, Τζανδάρη, Κατσικά,Μανιά, Κεϊτά. Και πάντα είναι στο στόχστρο ο Γούτας της Ξάνθης.

Σχετικά άρθρα