Τελικοί για Αστον Βίλα και Στουτγκάρδη

208. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1 1.80
Με πρωταγωνιστή τον Μπεντέκε οι “χωρικοί” πήραν σημαντικό τρίποντο επικρατώντας 3-2 την Εβερτον στην προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ. Ωστόσο ο κίνδυνος παραμένει καθώς με τη νίκη της Σάντερλαντ επί της Σαουθάμπτον η διαφορά από τη γραμμή του υποβιβασμού παρέμεινε στους δύο πόντους. Η Βίλα που έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου δε΄χινει προσηλωμένη στο στόχο της παραμονής τον τελευταίο μήνα όπου μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία μόνο ήττα από τη Σίτι στο Μάντσεστερ με 3-2. Η Γουέστ Χαμ που είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά πήρε μια μάλλον τυχερή νίκη κόντρα στην Μπέρνλι την προηγούμενη αγωνιστική καθώς κέρδισε πέναλτι και αριθμητικό πλεονέκτημα στα μισά του πρώτου μέρους. Ηταν το πρώτο τρίποντο για τους Λονδρέζους μετά από τέσσερα ματς. Εδώ πάμε με το κίνητρο και αυτό το έχουν οι γηπεδούχοι.
215. ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΑΪΝΤΖ 1 1.85
Αχίλλειος πτέρνα στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Στουτγκάρδη για να σωθεί είναι η κάκιστη άμυνα που εμφανίζει. Κόντρα στη Σάλκε ήταν σε έναν ακόμη αγώνα ανταγωνιστική σκόραρε δύο φορές αλλά τελικά κατάφερε να χάσει 3-2 με αυτογκόλ, τρία λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης. Εμεινε χωρίς τρίποντο για τρίτη σερί αγωνιστική με συνέπεια να παραμένει στην τελευταία θέση. Απέχει τρείς βαθμούς από τα μπαράζ και τέσσερις από τη σωτηρία και βέβαια σε περίπτωση που δεν πάρει σήμερα το τρίποντο οι ελπίδες της θα εξανεμιστούν. Η Μάιντζ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη μακρυά από το κοινό της αλλά αυτή τη φορά θα έχει δύσκολο έργο καθώς πέραν του κινήτρου των γηπεδούχων θα έχει και σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή. Εναλλακτικά υπα΄ρχει και το όβερ του 1.50 καθώς αμφότερες έχουν τάση στα υψηλά σκορ.
217. ΜΕΤΣ-ΛΟΡΙΑΝ ΟΒΕΡ 1.85
Η ήττα με 2-0 από τη Μαρσέιγ την περασμένη Παρασκευή έβαλε ταφόπλακα στις λιγοστές ελπίδες της Μετς να συνεχίσει και του χρόνου στη Λιγκ 1 η οποία πλέον παίζει χωρίς κανένα απολύτως άγχος για τη συλλογή βαθμών. Πάντως παραμένει ανταγωνιστική μπροστά στο κοινό της ανεξαρτήτως αντιπάλου έχοντας απολογισμό 6-4-7 και με την επιθετική προσέγγιση που την διακρίνει μετρά 10 όβερ σε σύνολο 16 αναμετρήσεων. Υψηλότερη επίδοση στα πολλά γκολ εντός έχει μόνο η Μαρσέιγ. Η Λοριάν απεναντίας παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού επιδεικνύοντας επιθετική εικόνα ειδικά μακρυά από την έδρα της. Αξέχαστο άλλωστε θα παραμείνει στους οπαδούς της το αναπάντεχο 5-3 στη Μασσαλία στις 24 Απριλίου. Πιθανό το διπλό αλλά ακόμη περισσότερο το όβερ καθώς αμφότερες οι αντίπαλοι δείχνουν έφεση στα μεγάλα σκορ.

Σχετικά άρθρα