Πέταξε… ο τίτλος για την Λυών (video)

Ανώμαλη… προσγείωση για την Λυών, καθώς έχασε με 3-0 από την Καέν στην Νορμανδία και έτσι ο τίτλος… πέταξε!   Η φιλοξενούμενη έχασε μετά από πέντε αγωνιστικές (4-1-0) και είναι στο -6 από την Παρί Σεν Ζερμέν (διέλυσε εντός την Παρασκευή 6-0 την Γκινγκάμπ), με την πρωταθλήτρια να ετοιμάζει… σαμπάνιες και για φέτος! Απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η γηπεδούχος επέστρεψε στις νίκες μετά σερί 0-1-3 και είναι πλέον στο +5 από την ζώνη υποβιβασμού!    Η Καέν έφτασε στην πολύ μεγάλη νίκη με τα δύο γκολ του Μπενεζέ (41’ και 44’) και αυτό του Πριβά (85’).

Οι συνθέσεις
ΚΑΕΝ: Βερκούτρ, Απιά, Αντεοτί, Νταμιάν ντα Σίλβα, Ιμορού, Σεμπ, Καντέ, Μπενεζέ (80′ Λεμάρ), Νανζίς (73′ Φερέ), Κοϊτά (58′ Μπαζίλ), Πριβά.
ΛΙΟΝ: Άντονι Λόπες, Νταμπό, Μπακαρί Κονέ (77′ Μαλμπράνκ), Ουμτιτί, Μπεντιμό (46′ Ζεφάν), Γκοναλόν, Φερί (68′ Γιαταρά), Τολισό, Γκρενιέ, Φεκίρ, Λακαζέτ.

****Στα ματς που απομένουν η Παρί παίζει στην έδρα της Μονπελιέ και εν συνεχεία υποδέχεται την Ρεμς. Για να χάσει τον τίτλο θα πρέπει να κάνει δύο ήττες και η Λιόν να νικήσει τις Μπορντό (εντός) και Ρεν (εκτός) και επίσης να καλύψει διαφορά 7 τερμάτων!

Σχετικά άρθρα