Ασταμάτητη η «Μπάρτσα» (videos)

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε αρχικά… σκούρα με την Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νόου» για την 36η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος νίκησε με 2-0 και έκανε ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο. «Ζωντανή» η Γρανάδα με το 2ο σερί «τρίποντο», επίσης με 2-0, εντός την Κόρδοβα…  

Οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν την 4η σερί νίκη, ενώ η Σοσιεδάδ έμεινε στους 43 βαθμούς. Η Σοσιεδάδ έκανε καλή εμφάνιση, αλλά δεν… άντεξε! Ο Νεϊμάρ στο 51’ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα» για να γίνει το τελικό αποτέλεσμα από το απίστευτο ανάποδο ψαλίδι του Πέδρο στο 85’.
Οι συνθέσεις
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα (61’ Μπουσκέτς), Αντριάνο, Τσάβι (74’ Ινιέστα), Μασεράνο, Ραφίνια (81’ Πέδρο), Μέσι, Σουάρεζ.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούγι, Μαρτίνεθ, Γκονζάλεζ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Γκρανέρο (90’ Ελουστόνδο), Πάρδο, Βέλα (76’ Φινμπόγκασον), Κάναλες (73’ Κάστρο), Πριέτο.

Η Γρανάδα πέτυχε την 2η σερί νίκη και έμεινε «ζωντανή» στη μάχη με την παραμονή με το 2-0 εντός έδρας με την Κόρδοβα, η οποία γνώρισε μια ακόμα ήττα και ετοιμάζεται για την δεύτερη κατηγορία… Να αναφέρουμε ότι στο 30’ ο Ινίγκο Λόπεζ άφησε τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο, καθώς είδε την δεύτερη (η πρώτη στο 9’) κίτρινη κάρτα. Έτσι στο 45’ ο Μάινθ άνοιξε το σκορ. Στο 69’ ο Ελ – Αράμπι από το σημείο του πέναλτι έκανε το τελικό 2-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 80’ έμειναν με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Φέντε, επίσης με δεύτερη (η πρώτη στο 79’) κίτρινη κάρτα…
Οι συνθέσεις
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Μάινθ, Μπαμπίν, Χουάν Κάρλος (82’ Φουλκέρ), Ρούμπεν Πέρεζ (63’ Ιτούρα), Μάρκεθ, Μπανγκουρά, Πίτι, Ροσίνα, Ελ – Αράμπι (71’ Κόρντομπα).
ΚΟΡΔΟΒΑ: Χουάν Κάρλος, Γκουνίνο, Ινίγκο Λόπεζ, Ντέιβιντ, Εντιμάρ, Λούσο, Κριν, Γκόμεζ (56’ Φέντε), Μπόρχα (46’ Πάντιτς), Φιντέλ (61’ Βίκο), Αντόνε.

Σχετικά άρθρα