Θέση μόνο για έναν

Με 8 αναμετρήσεις (όλες στις 19:00) πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Μάχες για την σωτηρία που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της 34η αγωνιστικής. Έχουν ήδη αποχαιρετήσει την Σούπερ Λιγκ η Νίκη Βόλου, ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης και υπάρχει άλλη μία θέση που… οδηγεί στην Football League.
Στα Χάνια ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Πλατανιά. Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του τον τελικό Κυπέλλου καθώς είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Από την άλλη μεριά ο Πλατανιάς χρειάζεται έναν βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά και είναι αναγκασμένος να τον διεκδικήσει απέναντι στην ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται την Ξάνθη σε ένα ματς που κρίνει πολλά. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να διασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία ενώ η ξανθιώτες δεν καίγονται για τη νίκη μιάς και έχουν χάσει τρένο της εξόδου στην Ευρώπη και έχουν το μυαλό τους στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Ο Πανιώνιος διασταυρώνει τα ξίφη του με τον ΠΑΟΚ. Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν το τρίποντο που θα κλειδώσουν την παραμονή στην κατηγορία ενώ από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ δεν θέλει βαθμολογική απώλεια προκειμένου να μπει πρώτος στην κούρσα των play off.
Ο ήδη υποβιβασμένος Εργοτέλης υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι ωστόσο η ομάδα της Λιβαδειάς καίγεται για τη νίκη. Η τύχη τους βέβαια δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους καθώς θέλουν έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ.
Ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει το τρίποντο και ελπίζει σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ για να τερματίσει δεύτερη στην κανονική διάρκεια. Από την μεριά του ο ΠΑΣ δεν καίγεται για τη νίκη ωστόσο θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα.
Στην Μυτιλήνη η Καλλονή κοντράρεται με τον Ατρόμητο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ιδιαίτερο ενδίαφερον ενώ το ίδιο συμβαίνει και στον αγώνα του Παναιτωλίκού με την Βέροια.
Αδιάφορη είναι και η Κέρκυρα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play off και θέλει να αποχαιρετήσει την κανονική διάρκεια με νίκη.

Σχετικά άρθρα