Νίκη για καλό φινάλε

Με μια νίκη που είναι πιθανόν να του δώσει το προβάδισμα στα πλέι οφ θέλει να κλείσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι υποδέχονται στις 19.00 στο γήπεδο της Λεωφόρου τον ΠΑΣ Γιάννινα και στοχεύουν όχι μόνο σε μια επικράτηση αλλά και σε μια καλή εμφάνιση προκειμένου να αφήσουν πίσω τους τις προηγούμενες κακές εβδομάδες.
Παρ’ όλα αυτά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αναστασίου παραμένουν πολλά και σοβαρά καθώς δεν υπολογίζει σε εφτά ποδοσφαιριστές, οι πέντε εκ των οποίων έχουν παίξει βασικό ρόλο στην ομάδα εφέτος. Οι Πράσινοι θα παραταχθούν χωρίς τους Μπεργκ, Πέτριτς, Νάνο και Μαυρία που είναι ανέτοιμοι, τους Σίλντενφελντ και Ατζαγκούν που είναι τιμωρημένοι, όπως επίσης και τον τραυματία Μέντες, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στον αριστερό αχίλλειο τένοντα.
Είναι προφανές ότι η ενδεκάδα θα έχει πολλά νέα πρόσωπα ελλείψει τόσων παικτών. Ο Στιλ είναι ο επικρατέστερος για το τέρμα, οι Χουχούμης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης και Τριανταφυλλόπουλος για την άμυνα, οι Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς και Νίνης για τα χαφ και οι Κλωναρίδης, Καρέλης για την επίθεση.
Επίσης στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Μπούι και Μπερίσα.
 

Σχετικά άρθρα