Ο Πρέιτι και οι προοπτικές για ΠΑΟΚ

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ με τον 53χρονο Ιταλό Αντονέλο Πρέιτι, να είναι ένας από τους υποψήφιους για την ανάληψη της θέσης.
Ο Πρέιτι, όπως είχαμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, θέλει πρώτα να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Πάρμα στο Ιταλικό πρωτάθλημα και στην συνέχεια θα είναι έτοιμος για να απαντήσει. Αν και έχουν γίνει συγκεκριμένες συζητήσεις οι οποίες αποκρύπτονται για ευνόητους λόγους, η ουσία είναι πως έχουν γίνει συζητήσεις.
Για τον Αντονέλο Πρέιτι, πάντως οι Ιταλοί μιλούν με πολύ καλά λόγια για την προσφορά του.
Στην Ιταλία όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Αντονέλο Πρέιτι. Ο Ιταλός ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε τόσα χρόνια ζωντανή την Πάρμα και παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα παρέμενε ανταγωνιστική. Σε αυτό βοήθησε η ικανότητα του να παίρνει φτηνούς ποδοσφαιριστές που έχουν κίνητρα και να τους δίνει υπεραξία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Φάμπιο Μπορίνι που τώρα είναι στην Λίβερπουλ, ο Γκρατσιάνο Πελέ που είναι στην Σαουθάμπτον, αλλά και αρκετοί άλλοι όπως ο Πέδρο Μέντες που είναι από τους κορυφαίους της Πάρμα.
Τον Μπορίνι τον είχε πάρει η Πάρμα με 300.000 ευρώ από την Τσέλσι και τον πούλησε στη Ρόμα με 7,6 εκατομμύρια ευρώ ενώ στη συνέχεια πήγε με 15 εκατομμύρια στην Λίβερπουλ. Ο Πρέιτι απέκτησε τον Γκρατσιάνο Πελέ από την Άλκμααρ με 1,5 εκατομμύριο τον έδωσε με τρία εκατομμύρια στην Φέγενορντ και πλέον ο παίκτης αγοράστηκε από την Σαουθάμπτον με δέκα εκατομμύρια ευρώ!

Σχετικά άρθρα