Απίστευτο «θρίλερ» και νίκη ο Άρης!

Για 89 λεπτά ο Άρης είχε πέσει πάνω στον… τοίχο της εστίας της Καβάλας όμως, σ’ εκείνο το λεπτό ο Κωνσταντινίδης νίκησε τον “κέρβερο” Αθανασίου και χάρισε στους “κίτρινους” πολύτιμο “τρίποντο” (1-0) με το οποίο παρέμειναν στο κυνήγι του πρωτοπόρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Πανσερραϊκού, ο οποίος νίκησε εκτός έδρας με το ίδιο σκορ τον Εθνικό. Αγιονερίου.
Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν καταιγιστική στο τελευταίο φετινό της ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και αγωνίστηκαν για περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη περισσότερο. Η… καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη άρχισε στο 13′ ο Ν’ Λουντούλου νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Αθανασίου και στο 27′ ο τερματοφύλακας της Καβάλας έσωσε πάνω στη γραμμή μετά από την κεφαλιά του Καπνίδη. Στο 44′ ο εξαιρετικός Αθανασίου είπε και πάλι “όχι” στον Ν’ Λουντούλου ενώ ένα λεπτό αργότερα οι “κίτρινοι” διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για πέναλτι σε ανατροπή του Καλογέρη.
Ένα λεπτό μετά από το πρώτο σφύριγμα στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-0 όταν ο Πόι σέντραρε από τα δεξιά και ο Ιορδανίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στο δοκάρι της εστίας. Στο 52′ η Καβάλα έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Σταματόπουλος αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ν’ Λουντούλου, ο οποίος έφευγε μόνος του απέναντι από τον Αθανασίου. Δέκα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων φώναξε ξανά βροντερό “παρών” αφού απέκρουσε ενστικτωδώς μετά από την προβολή του Ν’ Λουντούλου. Στο 74′ λίγο έλειψε να “παγώσει” το “Βικελίδης”. Η Καβάλα έφυγε στην κόντρα από τα δεξιά όμως, ο Κανούλας από το μισό μέτρο και προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.
Η αγωνία στην εξέδρα ήταν διάχυτη και τελικά στο 89′ ήρθε η λύτρωση όταν ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έβαλε τέλος στο “θρίλερ”.
Άρης (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Φερνάντες, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Καπνίδης (67΄ Νάκας), Σουνάς, Σανιά (72΄ Κωνσταντινίδης).
Καβάλα(Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Βίτλης, Μπάτζιος, Ιορδανίδης (76΄ Κρυστάλλης), Μκρτσιάν, Αβρ. Παπαδόπουλος (46΄ Γκαρακλίδης), Παντελίδης (38΄ Παντελίδης), Κανούλας, Μπαρέττας, Μπρατσιάνι.
Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλοΆρης-Καβάλα 1-0Ορφέας Ελευθερούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1Καστοριά-Έβρος Σουφλίου 0-3 α.αΚαμπανιακός-Θύελλα Φιλώτα 3-0 Εθνικός Αγιονερίου-Πανσερραϊκός 0-1Ηρακλής Αμπελοκήπων-Απόλλων Αρναίας 4-1Δόξα Δράμας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-2Άρης Ακροποτάμου-Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-0

Σχετικά άρθρα