«Μέχρι τον Φεβρουάριο κάναμε πολύ καλή προσπάθεια»

Ο Νίκος Βετούλας σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του κάθισε σήμερα για τελευταία φορά στον πάγκο του Απόλλωνα, στον οποίο βρίσκεται από το φθινόπωρο του 2009.

Ο κόουτς των «Φρουρών της Αχαΐας» κάνοντας τον απολογισμό της φετινής σεζόν σημείωσε ότι μέχρι τον Φεβρουάριο έγινε πολύ καλή προσπάθεια: «Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα από τα παιχνίδια από τα οποία δεν περιμέναμε πολλά. Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και να μοιράσουμε το χρόνο στα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, όλα αυτά τα χρόνια, για την προσπάθεια που κάναμε. Εμείς θέλαμε να πάμε καλύτερα από πέρσι. Μέχρι το Φεβρουάριο νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή προσπάθεια. Μετά ήρθε και ο τελικός του Κυπέλλου, που ήταν πολύ σημαντικός για τον σύλλογο. Και για το πρεστίζ αλλά και για όλους εμάς που συμμετείχαμε σε αυτήν την προσπάθεια».

Ο Ανδρέας Πελεκούδας, ο 28χρόνος σέντερ του Απόλλωνα, τόνισε ότι η ομάδα του κατάφερε να παρουσιαστεί αξιοπρεπής στο ΟΑΚΑ: «Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Θέλαμε να είμαστε αξιοπρεπείς κόντρα στον Παναθηναϊκό και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή συνέχεια».

Σχετικά άρθρα