Πολλή δουλειά για το νταμπλ

Ούτε τα διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού που ήταν στα Χανιά με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε ο Βίτορ Περέιρα έμειναν ικανοποιημένοι με την εικόνα αγγαρείας που έδειξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. 
 
Το ότι χάθηκαν ευκαιρίες ή αποφεύχθηκε η ήττα με το γκολ του Χάρα στο τέλος, δεν μετριάζουν τη γενική εντύπωση ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν αλλού το μυαλό τους, δεν μπόρεσαν να βγάλουν σωστές συνεργασίες και έμοιαζαν να παίζουν με το ζόρι σε αυτό το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος. 
 
Κι αν δεν υπήρχε μπροστά ο τελικός του Κυπέλλου τότε πολλά θα μπορούσαν να είχαν αφεθεί στη λογική του «κάνουμε τα στραβά μάτια» για ένα παιχνίδι άνευ σημασίας, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα έχει σοβαρότατο πρόβλημα να πάρει το Κύπελλο στις 23 του μηνός εάν παρουσιάσει στον τελικό με την Ξάνθη την ίδια αγωνιστική μετριότητα. 
 
Ο Περέιρα ήταν έντονα προβληματισμένος μετά το παιχνίδι, βλέποντας ότι και κάποιοι παίκτες που υπολογίζει για βασικούς στον τελικό δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Και σίγουρα θα κάνει κάποιες διαφορετικές σκέψεις τις επόμενες ημέρες σχετικά με τα βασικά πλάνα του. Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες και από την πλευρά του Πορτογάλου για την απόδοση και την έλλειψη αυτοματισμών και συνεργασιών στην ομάδα, στο παιχνίδι της στα Περιβόλια. 
 
Στο προσεχές διάστημα θα ενταθεί η δουλειά στο Ρέντη, θα υπάρξει και ένα φιλικό μάλλον με τον Παναιτωλικό το επόμενο Σαββατοκύριακο ενώ θα ΄χει ενδιαφέρον και η κατάσταση δύο σημαντικών παικτών για την ενδεκάδα που είναι τραυματίες, όπως ο Ελαμπντελαουί και ο Μποτία. Οι οποίοι ιατρικά θα είναι έτοιμοι για τον τελικό, αλλά θα πρέπει να διαπιστωθεί και ο βαθμός ετοιμότητάς τους. 

Σχετικά άρθρα