Φτιάξτε το δικό σας Frozen Yogurt: 120 θερμίδες

<p><strong>Υλικά συνταγής</strong></p>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li>
<p><span><strong>1</strong> <span>ώριμο μάνγκο</span></span></p>
</li>
<li>
<p><span><strong>200 γρ.</strong> <span>γάλα καρύδας με χαμηλά λιπαρά</span></span></p>
</li>
<li>
<p><span><strong>200 γρ.</strong> <span>γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά</span></span></p>
</li>
<li>
<p><span><strong>1</strong> <span>βανίλια</span></span></p>
</li>
<li>
<p><span><strong>5 κ.σ.</strong> <span>σιρόπι αγαύης (super market)</span></span></p>
</li>
<li>
<p><span><strong>6</strong> <span>θήκες για παγωτό ξυλάκι</span></span></p>
</li>
</ul>
<p> </p>
<div>
<p class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<div id="fragment-1" class="news_body">
<p><span style="font-family: Arial, sans-serif;">Καθαρίζουμε το μάνγκο, το ψιλοκόβουμε και το βάζουμε στο μπλέντερ με το γάλα, το γιαούρτι, τη βανίλια, το σιρόπι και το ξύσμα. Τα αλέθουμε σε πουρέ, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Ισομοιράζουμε στις θήκες για ξυλάκια. Παγώνουμε για 5-6 ώρες</span><span style="font-family: Arial, sans-serif;"><span lang="en-US">.</span></span><span style="font-family: Arial, sans-serif;"> </span><span style="font-family: Arial, sans-serif;"><span lang="el-GR">Γ</span></span><span style="font-family: Arial, sans-serif;">ια πιο σφιχτό αποτέλεσμα αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο. Βουτάμε τις θήκες σε ζεστό νερό για 2-3 δευτερόλεπτα. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.</span></p>
<p><span style="font-family: Arial, sans-serif;"><br /></span></p>
<p><span style="font-family: Arial, sans-serif;"><br /></span></p>
<p><span style="font-family: Arial, sans-serif;">http://www.argiro.gr/</span></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα