Παρελθόν ο Οκκάς για τον Ερμή

Ο Γιάννης Οκκάς αποτελέσε παρελθόν για την τεχνική ηγεσία του Ερμή, και η ομάδα της Αραδίππου βρήκε ήδη τον εκλεκτό της. Το όνομα αυτού Μπρούνο Περέιρα με τον οποίο ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις και αναμένεται να έρθει στο Κύπρο τις επόμενες μέρες για την τελική συμφωνία. Ο 33άχρονος Πορτογάλος με θητεία στην δεύτερη ομάδα της Μπράγκα από τον Φεβρουάριο του 2014 και έπειτα είναι ο εκλεκτός των «φτεροπόδαρων» για να κτίσει τον Ερμή ενόψει της νέας περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:
«Μετά από την αποδέσμευση του Οκκα που ήρθε για να μας βοηθήσει σε τέσσερείς πέντε αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, επιτέλους πλησιάζουμε στην τελική συμφωνία με τον καινούργιο προπονητή της ομάδας μας. Σε διαβουλεύσεις είναι ο Ερμής Αραδίππου με τον προπονητή Bruno Pereira της Sp.Braga B και αναμένεται να έρθει στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για την τελική συμφωνία».

Λίγο νωρίτερα, ο Ερμής ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Οκκά, αναφέροντας πως θα συνεχίσει με υπηρεσιακό προπονητή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ερμής Αραδίππου ευχαριστεί θερμά τον Γιαννάκη Οκκά που ήταν προπονητής της ομάδας μας τα τελευταία πέντε παιχνίδια για την βοήθεια που μας πρόσφερε.
Θα είναι πάντα φίλος της ομάδας μας και μπορεί στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε.
Ο λόγος της λύσης της συνεργασίας μας είναι ότι απέμειναν τα τελευταία δύο παιχνίδια και εμείς είμαστε στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών και προπονητή επειδή θέλουμε να διορθώσουμε όλη την ομάδα, οπότε θεωρούμε ηθικά σωστό από μεριάς μας να μην είμαστε σε διαβουλεύσεις με άλλους προπονητές και ο Οκκας να είναι στην ομάδα.
Εμείς θα συνεχίσουμε με υπηρεσιακό προπονητή γιατί είναι ηθικά πιο σωστό.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία».

Πηγή: Balla.com.cy

Σχετικά άρθρα