Λιχτστάινερ: «Δύσκολη η ρεβάνς με την Ρεάλ»

Πολύ δύσκολο ματς περιμένει την Γιουβέντους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στο πλαίσιο των ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάπιονς Λιγκ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό τόνισε ο Στέφαν Λιχτστάινερ, μιλώντας για τον αγώνα με την «βασίλισσα». Οι «μπιανκονέρι» ταξιδεύουν στη Μαδρίτη, όπου την Τετάρτη αντιμετωπίζουν τους «μερένχες» στη ρεβάνς του υπέρ τους 2-1!

«Ολόκληρη η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ ισχυρή. Δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο επικίνδυνος. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να πάρουμε την πρόκριση, όμως πρέπει και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε», ανέφερε ο 31άχρονος άσος και συμπλήρωσε ότι σε αυτό το επίπεδο τα πάντα κρίνονται σε μικρές λεπτομέρειες: «Τα πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι, όμως η ρεβάνς θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Πρέπει να φανούμε προετοιμασμένοι και να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Σε αυτό το επίπεδο, όμως, τα πάντα έχουν να κάνουν με τις μικρές λεπτομέρειες. Είτε νικάς, είτε χάνεις».

Ο Ελβετός αμυντικός μίλησε και για την συνεχή βελτίωση που δείχνει η ομάδα του τα τελευταία χρόνια και τόνισε:
«Έχουμε μια καλή ομάδα και το έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια. Πριν από δύο χρόνια φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά και αποκλειστήκαμε από την Μπάγερν που, όμως, στο τέλος κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς, πάντως, δείχνουμε συνεχής βελτίωση».

Σχετικά άρθρα