«Το καλύτερο μπάσκετ που μπορώ για τον Παναθηναϊκό»

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στη χώρα μας για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και κατά την άφιξή του στο στο “Ελ. Βενιζέλος” δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει το “Τριφύλλι” να πετύχει τους στόχους του.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που με διάλεξε ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερο μπάσκετ που μπορώ και να μάθω παράλληλα δίπλα σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ, ο καλύτερος πασέρ που έχω δει. Κάνει τα πάντα και τα κάνει τέλεια, οπότε πρέπει να μαθαίνεις δίπλα του όσο μπορείς καλύτερα».

Για τους στόχους και το κίνητρο που έχει: «Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο που μπορώ, να δώσω τα πάντα και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στις νίκες που χρειάζεται. Κίνητρο είναι μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, μια από τις καλύτερες ομάδες σε όλη την Ευρώπη».

Για το ρόλο που θέλει στην ομάδα: «Είμαι εδώ για να πάρω το ρόλο μου στην ομάδα και να κάνω όσα θα μου ζητήσει ο προπονητής μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν προτιμά να πασάρει ή να σκοράρει: «Αυτό φαίνεται μέσα στο παιχνίδι, αν χρειαστεί να σουτάρω ή να πασάρω θα το δούμε μέσα στον αγώνα».

Για την επιστροφή στην Ελλάδα: «Είμαι χαρούμενος, είναι τέλειο να επιστρέφω στην Ελλάδα γιατί όλα είναι υπέροχα. Ο κόσμος στο γήπεδο, οι άνθρωποι, όλα είναι πολύ καλά».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είμαι εδώ για να παίξω και να προσπαθήσω σκληρά. Θα δώσω όλη μου την ενέργεια, να είναι σίγουροι γι’ αυτό και γνωρίζω καλά ότι είναι υπέροχοι σαν οπαδοί».

Σχετικά άρθρα