Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Διεθνής τιμητική διάκριση για τον ομοιοπαθητικό Γ. Βυθούλκα
Διεθνής τιμητική διάκριση για τον ομοιοπαθητικό Γ. Βυθούλκα thumbnail

Διεθνής τιμητική διάκριση για τον ομοιοπαθητικό Γ. Βυθούλκα


Αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Φαρμακολογίας "Iuliu Hatieganu" της Ρουμανίας.


Άλλη μια διεθνή τιμητική διάκριση έλαβε ο καθηγητής της κλασικής Ομοιοπαθητικής Γ. Βυθούλκας, ο οποίος αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Φαρμακολογίας "Iuliu Hatieganu" της Ρουμανίας. To Laudacio εκφώνησε η Πρύτανης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου, Καθ. Dr. Anca Dana Buzoianu, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στο επιστημονικό έργο του Καθ. Γ. Βυθούλκα, ενώ την τελετή άνοιξε ο Πρόεδρος της Συγκλήτου Καθ. Dr. Ioan Ştefan Florian παρουσία των αντιπρυτάνεων.


Ο κ. Βυθούλκας αναφέρθηκε στην συμβολή της Ομοιοπαθητικής αλλά και την αναγνώρισή της όλο και περισσότερο από την διεθνή ιατρική επιστημονική κοινότητα: "Πολλά πρωτοπόρα ιατρικά πανεπιστήμια έχουν αρχίσει ήδη να ανοίγουν τις πόρτες τους στην Ομοιοπαθητική και να εξετάζουν την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητά της", ανέφερε και σημείωσε ότι "η Ομοιοπαθητική έχει στο ενεργητικό της εντυπωσιακά αποτελέσματα εδώ και 200 χρόνια τώρα και αυτό επιβεβαιώνει αναμφίβολα την εγκυρότητά της".


Όπως υποστήριξε, "αποτελεί μία θεραπευτική που είναι απολύτως απαραίτητη στις πρόδρομες περιόδους των χρονίων ασθενειών, όταν η συμβατική ιατρική δεν έχει απαντήσεις και επομένως συνιστά μία συμπληρωματική θεραπευτική την οποία η ιατρική χρειάζεται επειγόντως αυτή την στιγμή". "Πιστεύω ότι το πανεπιστήμιό σας θα αποτελέσει τον πυλώνα αντίστασης στην καταστροφική καταιγίδα των χρόνιων ασθενειών που εξαπλώνονται ραγδαία στις μέρες μας και θα μεταφέρει στην ανθρωπότητα τα ευεργετικά αποτελέσματα της Ομοιοπαθητικής", πρόσθεσε. Επίσης, ο κ. Βυθούλκας, ο οποίος έχει τιμηθεί και με το εναλλακτικό βραβείο Νόμπελ, κήρυξε την έναρξη των μαθημάτων Κλασικής Ομοιοπαθητικής, τα οποία διοργανώνονται στο Τμήμα Νευρολογίας του Πανεπιστημίου υπό την διεύθυνση του Καθ. Dr. Dafin Muresanu με τη συνεργασία της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής που εδρεύει στην Αλόννησο (www.vithoulkas.com).


tovima.gr


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X