Αρχική / More / Celebrity news / Δείτε τι κάνει στα 22 της η κόρη του Γ.Παπανδρέου
Δείτε τι κάνει στα 22 της η κόρη του Γ.Παπανδρέου thumbnail

Δείτε τι κάνει στα 22 της η κόρη του Γ.Παπανδρέου

Στα βήματα του πατέρα της φαίνεται πως βαδίζει η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, η οποία παραδίδει διαλέξεις πάνω σε θέματα βιολογίας στο εξωτερικό.


Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του "Secret" η Μαργαρίτα, το 2013, σε ηλικία μόλις 22 χρονών, ήταν η βασική ομιλήτρια σε Ετήσια Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας, με θέμα τις χρόνιες βλάβες του DNA και τη γήρανση του πληθυσμού.


Η νεαρή Μαργαρίτα, έχει σπουδάσει Μοριακή Βιολογία στο Imperial College και είναι ερευνητική φοιτήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης. 


Φέτος θα λάβει μέρος ως βασική ομιλήτρια στην τρίτη Ετήσια Συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας, στις 21 – 23 Σεπτεμβρίου 2015 με θέμα το "Γενετικό Μοντέλο Οργανισμών Γήρανσης".


Η ίδια έγραψε στην επίσημη σελίδα του συνέδριου. "Το πάθος μου για τη βιολογία προέκυψε όταν γνώρισα έναν εμπνευσμένο δάσκαλο και επιστήμονα στο γυμνάσιο. Από τότε, το ταξίδι μου στον κόσμο της έρευνας και του πειραματισμού άρχισε. Το ενδιαφέρον μου στηνευρολογία, την επιγενετική και τη γήρανση του εγκεφάλου με έκαναν να αποφασίσω να υποβάλω αίτηση για αυτό το πρόγραμμα. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για εμάς τους ερευνητές σε πρώιμο στάδιο, να αλληλεπιδρούμε και να συνεργαζόμαστε με τους συμμαθητές μας, να μοιραστούμε το έργο και τις ιδέες μας και, τελικά, να αναπτυχθούμε ως επιστήμονες…".
http://www.thetoc.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X