Μασουακού: «Ξέρω για το ενδιαφέρον της Ρόμα»

Ευχαριστημένος και αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Αρτούρ Μασουακού σε ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Ρόμα.
Ο Γάλλος μπακ παραδέχτηκε ότι είναι γνώστης του ενδιαφέροντος της Ρόμα την οποία θεωρεί μεγάλη ομάδα και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον διευκρινίζοντας ότι έχει πολυετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
Η συνέντευξη του Μασουακού στη laroma24.it
-Κέρδισες το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Πώς νιώθεις;
«Είμαι μόλις στη δεύτερη επαγγελματική μου χρονιά. Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έδειξα, αλλά θέλω να προοδεύσω κι άλλο».
-Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των μπακ;
«Είναι δυνατοί και έχουν καλό αριστερό πόδι. Έχουν καλή τεχνική. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μπάλα, αλλά έχω ακόμα πολλά περιθώρια να βελτιωθώ στην άμυνα».
-Το μέλλον σου είναι στην Ελλάδα ή κάπου αλλού;
«Έχω υπογράψει για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά το όνομά μου συνδέεται συχνά με την Ιταλία αυτές τις ημέρες. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα».
-Η Ρόμα ενδιαφέρεται για σένα. Τι μπορείς να πεις σχετικά με αυτό;
«Η Ρόμα είναι μια μεγάλη ομάδα με σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Είναι πάντα καλό να συνδέεσαι με ομάδες τέτοιου επιπέδου και αυτό δείχνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου και πως πρέπει να βελτιώνομαι. Είμαστε στη φάση του ενδιαφέροντος και ναι, υπήρξε πρόταση».
-Τον Γκαρσία τον ξέρεις;
«Όχι, όχι προσωπικά».
-Θα ήθελες να παίξεις στη Ρόμα;
«Είναι μια σπουδαία ομάδα. Μόνο το μέλλον θα μας πει αν πάω να παίξω εκεί».

Σχετικά άρθρα