Στις 19:00 στην Τούμπα ΠΑΟΚ Vs Εθνική 2004

Ένας σπουδαίος αγώνας γίνεται σήμερα στην Τούμπα για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα αναμετρηθούν ομάδες του ΠΑΟΚ με την εθνική του 2004. Πιο συγκεκριμένα με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν τόσο βετεράνοι παίκτες της ομάδας όσο και οι επαγγελματίες παίκτες της πρώτης ομάδας. Απέναντί τους θα βρεθούν μεγάλες προσωπικότητες της εθνικής του 2004.

Το φιλικό διεξάγεται μετά την επιθυμία ενός φιλάθλου του ΠΑΟΚ, του Χρυσοβαλάντη ο οποίος είχε δηλώσει:

«ΘΑ ΗΘΕΛΑ το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να οργανώσει έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής Euro 2004 και τα έσοδα να δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Είναι σημαντικό το έργο του νοσοκομείου και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συνεχίσει να βοηθάει παιδιά με καρκίνο». Χρυσοβαλάντης, 16 ετών. Ο ΠΑΟΚ δε θα μπορούσε να πει όχι σε ένα τέτοιο αίτημα και σε συνεργασία με το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιθυμία του Χρυσοβαλάντη και ανέλαβαν μια σοβαρή και δύσκολη αποστολή! Να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη ευχή προσφέροντας παράλληλα πολλά χαμόγελα.

Έτσι σήμερα στις 19:00 θα διεξαχθεί στην Τούμπα η αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Εθνική Ελλάδας του 2004. Για πρώτη φορά μια ποδοσφαιρική ομάδα και ένας φιλανθρωπικός οργανισμός οργανώνουν μία ενέργεια με αφετηρία την πρωτοβουλία ενός παιδιού για να ενισχύσει έναν έτερο οργανισμό, όπως είναι αυτός του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας.

Σχετικά άρθρα