Χαστούκι του Καζίμ-Ρίτσαρντς στον Λαμπιάντ

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Φέγενορντ με την Φίτεσε (1-4) που έγινε την Δευτέρα το βράδυ στο «Ντε Κάιπ» και είναι χαρακτηριστικό πως ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς φερτά να χαστούκισε στην φυσούνα τον Λαμπιάντ. Με τον τελευταίο να λέει στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού πως δεν έχει… μπάλες!
Ο Τούρκος επιθετικός παίζει στην ομάδα του Ρότερνταμ, και κατά την διάρκεια του ματς φέρεται να είχε πολλά νεύρα. Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετές φορές είχε έντονες συζητήσεις με τους αντιπάλους του και ο καβγάς κατά την διάρκεια του αγώνα αποφεύχθηκε από… λεπτομέρειες!
«Μου έδωσε ένα χαστούκι στην φυσούνα. Στον αγωνιστικό χώρο ήταν μόνο λόγια, ενώ με έψαχνε συνέχεια», υπογράμμισε ο Μαροκινός άσος της Φιτέσε, ο οποίος στο 90’+1 διαμόρφωσε το τελικό 1-4, κατηγορώντας τον Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς και στη συνέχεια ανέφερε: «Πήγε στην φυσούνα και με περίμενε. Όπως φαίνεται είναι σκληρός τύπος εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά στο γήπεδο είναι ένα… μ****. Κατά την διάρκεια του ματς δεν είχε… αρχ****»…
Ερωτηθείς για αν απάντησε στο χτύπημα του Τούρκου παίκτη, ο Λαμπιάντ απάντησε: «Όχι, δεν ήθελα να λερώσω τα χέρια μου με ένα… μ****. Όπως και να έχει, ευτυχώς που υπάρχουν κάμερες και στην φυσούνα και θα έχουν καταγράψει το χτύπημα».
Όπως έγινε γνωστό, η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία φέρεται να έχει αρχίσει την έρευνα και θα καλέσει τους παίκτες για απολογία. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον διαιτητή του αγώνα, Μπιορν Κάιπερς!

Σχετικά άρθρα