Αρχική / More / Αθλητικά / Αυτή είναι η επιστολή του ΠΑΟΚ στην Λίγκα
Αυτή είναι η επιστολή του ΠΑΟΚ στην Λίγκα thumbnail

Αυτή είναι η επιστολή του ΠΑΟΚ στην Λίγκα

Ο ΠΑΟΚ δια του εκπροσώπου του στην Λίγκα, Δημοκράτη Παπαδόπουλου (είναι αντιπρόεδρος στον Α.Σ. και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) δέχθηκε την επικύρωση της βαθμολογίας, όμως στην επιστολή που παρέδωσε στο σώμα και διαβάστηκε, αναφέρεται σε όλα όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν αλλά και την φετινή. Κυρίως ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιστολής, επιμένει στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Αναλυτικά η επιστολή του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: 
 
«Είναι ξεκάθαρο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι η διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και δεν σταματούμε να καταθέτουμε προτάσεις. Οι προτάσεις μας δεν γίνονται υπό το πρίσμα της μικροπολιτικής και του προσωρινού οφέλους, το διακύβευμα δεν είναι να τιμωρηθεί ένας απλά για να ευνοηθεί ένας άλλος.
 
Νόμοι υπάρχουν και αν τηρηθούν τα προβλέπουν όλα. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που να πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να επιβάλει ποινή που να ανατρέπει την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και μάλιστα σε λίγες μέρες, μάλλον δεν έχει εντοπίσει το πραγματικό πρόβλημα.
 
Για πολλούς λόγους η επικύρωση ή όχι της βαθμολογίας της πρώτης πεντάδας σήμερα δεν έχει το παραμικρό νόημα. Το μόνο που θα επιφέρει είναι παράλογη καθυστέρηση και ανατροπή στους προγραμματισμούς. Θα τιμωρηθούμε όσοι συμμετέχουμε και όχι όσοι ευθύνονται για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Η πρεμούρα να μην επικυρώσουμε τη βαθμολογία εντάσσεται σε μια προσπάθεια να προασπιστούν συμφέροντα κι αυτό δεν είναι καλό δείγμα για το μέλλον. Δεν θέλουμε ποδόσφαιρο μικροπολιτικών μόλις με το καλό ξεμπερδέψουμε με τα σημερινά προβλήματα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υπέρμαχος της νομιμότητας αλλά και της κοινής λογικής. Να εφαρμοστούν οι νόμοι -από οικεία ή ευρωπαϊκά δικαστικά όργανα- να τιμωρηθούν οι ένοχοι το συντομότερο. Αν γίνει αυτό η επικύρωση της βαθμολογίας δεν θα εμποδίσει καμία προβλεπόμενη τιμωρία. Ας προασπίσει ο καθένας τα συμφέροντα της ομάδας του όπως νομίζει, αλλά όσοι πρεσβεύουμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να ψηφίσουμε κάτω από το πρίσμα συλλογικών συμφερόντων.
 
Δεν βρήκαμε κανέναν συμπαραστάτη πέρυσι στον αγώνα μας να μην ισχύσει η αφαίρεση βαθμών από τα πλέι οφ, όπως αυθαίρετα αποφάσισαν οι επιτροπές της ΕΠΟ -που σήμερα γκρεμίζονται ηθικά και νομικά- και μάλιστα βρήκαμε και αντίδικους στο CAS! Για μια απόφαση που στηρίχθηκε σε λανθασμένη ερμηνεία του Πειθαρχικού Κώδικα που παραδέχτηκε εγγράφως και η Λίγκα στις παρατηρήσεις της για τις αλλαγές του!
 
Θέλουμε να επικυρωθεί η βαθμολογία για την πρώτη πεντάδα και να ξεκινήσουν κανονικά τα πλέι οφ. Και παράλληλα να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την επίσπευση των αποφάσεων που οφείλει να ανακοινώσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας με βάση τα αποτελέσματα της εισαγγελικής έρευνας για την εγκληματική οργάνωση».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X