Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Άρης σε αντίθεση με Κρόνο – Τι πρέπει να προσέξετε!
Άρης σε αντίθεση με Κρόνο - Τι πρέπει να προσέξετε! thumbnail

Άρης σε αντίθεση με Κρόνο – Τι πρέπει να προσέξετε!

Ο Άρης πέρασε στους Διδύμους στις 12 Μαΐου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Ιουνίου. Με τον Άρη σε ζώδιο του Ερμή, διανύουμε μια έντονη επικοινωνιακά περίοδο, ενώ η διανοητική ενέργεια θα διοχετευτεί στην πνευματική εργασία. Όμως, στην πορεία του αυτή ο Άρης κάνει μια δύσκολη αρχή, καθώς στο ξεκίνημα θα έλθει σε αντίθεση με τον Κρόνο. Ωστόσο, στη συνέχεια θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια του Άρη πιο εποικοδομητικά.

 

Η επιρροή της όψης έχει ήδη αρχίσει. Καθώς ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους αρχίζει μια αντίθεση με τον Κρόνο που θα γίνεται όλο και πιο έντονη όσο πλησιάζουμε την Παρασκευή 15 Μαΐου και για τουλάχιστον 24 ώρες μετά, παραμένει στην ίδια ένταση. Βέβαια, η επιρροή της, αν και εξασθενημένη, θα είναι σε ισχύ για περίπου μία εβδομάδα. Με άλλα λόγια, όσο προχωράμε μέσα σ’ αυτήν την εβδομάδα, τόσο πιο δύσκολες θα είναι οι επιπτώσεις αυτής της όψης.

Τι πρέπει να προσέξετε


Η αντίθεση Άρη-Κρόνου είναι μια περιοριστική όψη και η ενέργεια που θα εκλυθεί μπορεί να είναι έντονη. Ο Άρης κυβερνά το εγώ και η αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να μας βάλει σε αμυντική θέση ή ίσως και στην επίθεση. Αν ξεκινήσετε μια αντιπαράθεση, κατά πάσα πιθανότητα θα είστε ο χαμένος, καθώς το άλλο πρόσωπο είναι πιθανό να αντιδράσει έντονα ή και εσείς μπορεί να ξεφύγετε από τον έλεγχο του εαυτού σας.

 

Η όψη αυτή εκλύει μια ψυχροπολεμική ενέργεια και ευνοεί εξεγέρσεις και συγκρούσεις. Ένας τυπικός ορισμός της όψης Άρη-Κρόνου είναι δράση, που οδηγεί στην απογοήτευση. Προσέξτε για τυχόν ατυχήματα, συγκρούσεις και καταπιεστικές συμπεριφορές. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ζητήσετε χάρες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο


Μπορείτε να προχωρήσετε πρακτικά θέματα, μόνο αν βάλετε στην άκρη αισθήματα θυμού ή υπερδιέγερσης και αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική. Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για τις διαπροσωπικές σχέσεις και κάποια πράγματα, καταστάσεις και σχέσεις, που δεν στηρίζονται σε σταθερή βάση, έχουν μεγάλες πιθανότητες να οδηγηθούν σε ένα τέλος. Η όψη σας επηρεάζει πιο έντονα σε προσωπικό επίπεδο, αν είστε ΔίδυμοιΠαρθένος,Τοξότης ή Ιχθείς και έχετε προσωπικούς πλανήτες σε 0-4 μοίρες, κάτι το οποίο μπορείτε να δείτε στον αστρολογικό χάρτη σας. Εσείς, καλό θα είναι να εστιάσετε την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα και να προσπαθήσετε να αποφύγετε κάθε σύγκρουση ή υπερβολές στην συμπεριφορά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από την αρνητική ενέργεια και να ενισχύσεις την εσωτερική σου δύναμη για να πετύχεις αυτό που θέλεις, φορώντας ένα μαγικό φυλαχτό! Απόκτησε αυτό που σου ταιριάζει εδώComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X