Αρχική / More / Αθλητικά / Η παρουσίαση της ΑΕΚ F.C. MasterCard
Η παρουσίαση της ΑΕΚ F.C. MasterCard thumbnail

Η παρουσίαση της ΑΕΚ F.C. MasterCard

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασαν σήμερα τη νέα πιστωτική κάρτα ΑΕΚ F.C. MasterCard, η οποία έχει ήδη αρχίσει να διατίθεται μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 σε δύο τύπους: απλή και χρυσή.
Πρόκειται για μία ιδιαίτερα προνομιακή κάρτα, καθώς προσφέρει στους κατόχους της ένα πρόγραμμα πιστότητας, μέσω του οποίου μπορούν να κερδίσουν μοναδικά δώρα και αξέχαστες εμπειρίες με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, κάθε αγορά που πραγματοποιείται με την κάρτα μετατρέπεται σε πόντους, οι οποίοι εξαργυρώνονται με δώρα όπως: αθλητικά είδη με το σήμα της ομάδας, συνοδεία ποδοσφαιριστών (line up kids), συμμετοχή στο ΑΕΚ day, εισιτήρια διαρκείας κ.α.
Τις δύο εταιρείες εκπροσώπησαν στο πάνελ της συνέντευξης τύπου ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκος Καραούζας και ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Γεωργέας και από την πλευρά της Τράπεζας Πειραιώς η κ. Αλέξια Αναγνωστοπούλου (Αθλητικό Marketing, Θυγατρικές Εσωτερικού – Εξωτερικού Marketing και Επικοινωνία Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς) και ο κ. Παναγιώτης Διβριώτης (Cards Issuing Τράπεζας Πειραιώς). Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός του Νίκου Γεωργέα, ήταν και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Γιάννης Ανέστης και Ανταμ Τζανετόπουλος.
O κ. Νίκος Καραούζας τόνισε τα εξής: «Η ΑΕΚ F.C. MasterCard είναι αποτέλεσμα συνέργειάς μας με την Τράπεζα Πειραιώς, έναν από τους βασικούς χορηγούς που στήριξαν από την πρώτη ημέρα τη νέα προσπάθεια της ομάδας. Έπειτα από αρκετό καιρό, οι φίλαθλοί μας αποκτούν ξανά πρόσβαση στην επίσημη πιστωτική κάρτα της ομάδας. Ένα τραπεζικό προϊόν με τους πλέον ανταγωνιστικούς όρους της αγοράς και σειρά αποκλειστικών προνομίων που τους φέρνουν πιο κοντά στην ομάδα μέσω σειράς δώρων και εμπειριών».
Η κ. Αναγνωστοπούλου, με τη σειρά της, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την άψογη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να συνεργαζόμαστε με μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Η νέα ΑΕΚ F.C. MasterCard, όπως ονομάζεται η νέα κάρτα, απευθύνεται στους φιλάθλους της ομάδας και τους δίνει τη δυνατότητα μέσω ενός προγράμματος συλλογής πόντων να αποκτήσουν πολλά δώρα και μοναδικές εμπειρίες με την αγαπημένη τους ομάδα. Είναι μία κάρτα που μπορεί πραγματικά να φέρει τον κάθε φίλαθλο της ΑΕΚ ακόμα πιο κοντά στην αγαπημένη του ομάδα».
Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Διβριώτης, επικεφαλής του τμήματος καρτών της Τράπεζας Πειραιώς, παρουσίασε αναλυτικά τη νέα κάρτα ΑΕΚ F.C. MasterCard με όλα τα προνόμια που παρέχει στους φίλους της ΑΕΚ που έχουν ήδη κάνει πολλές αιτήσεις για να την αποκτήσουν.
Ο Νίκος Γεωργέας τόνισε: «Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί όταν η ΑΕΚ συνεργάζεται με τόσο σημαντικούς χορηγούς. Τέτοιου είδους συνεργασίες βοηθούν και τις δύο πλευρές».Βασικός στόχος είναι να εξελιχθεί η ΑΕΚ F.C. MasterCard σε βασικό «εργαλείο» στις καθημερινές συναλλαγές των φιλάθλων της ΑΕΚ και ήδη τα πρώτα δείγματα της ανταπόκρισης του κόσμου είναι θετικά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X