Σλούκας: «Έχουμε μία ευκαιρία για να πάμε τελικό» (video)

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη και μιλώντας στην Ευρωλίγκα τόνισε ότι όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι γιατί η ευκαιρία να βρεθούν σε έναν τελικό είναι μία και περνάει από την ΤΣΣΚΑ.
Αναλυτικά:
«Την προηγούμενη σεζόν δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4 αλλά φέτος το πετύχαμε και τόσο εγώ όσο και όλοι μέσα στην ομάδα είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ», είπε αρχικά.
«Είχαμε ένα στόχο από την αρχή της σεζόν, εμείς τα καταφέραμε και είμαστε στο Final 4, είμαστε χαρούμενοι για αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό», συμπλήρωσε.
Για του οπαδούς του Ολυμπιακού: «Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε και μας ακολουθούν και μας υποστηρίζουν σε κάθε γήπεδο και ελπίζουμε ότι και τις δύο ημέρες θα πανηγυρίσουμε μαζί τους».
Για το αν μίλησε στους συμπαίκτες του καθώς παρότι είναι 25 χρονών είναι βετεράνος στα Final 4: «Το ότι είμαι 25 ετών και δεν είναι η πρώτη μου φορά σε Final 4 δεν σημαίνει ότι μπορώ να μιλήσω στους συμπαίκτες μου. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Αυτά είναι ξεχωριστά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι».

Σχετικά άρθρα