Γουίμς: «Έχουμε ισορροπία, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Σόνι Γούιμς είναι από τους παίκτες κλειδιά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναμφίβολα μπορεί να σε σκοτώσει μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
Μετά το τέλος της προπόνησης της ΤΣΣΚΑ ενόψει του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό για το Final 4 της Ευρωλίγκας ο Γουίμς τόνισε ότι η προσθήκη του Κιριλένκο κάνει την ΤΣΣΚΑ πολύ πιο δυνατή.
Για την ΤΣΣΚΑ σε σχέση με τις χρονιές 2013-2014: «Έχουμε και τον Κιριλένκο τώρα. Πρόκειται για μία μεγάλη διαφορά στην ομάδα μας. Προσδίδει όγκο, κυρίως στην άμυνα αλλά και στα ριμπάουντ. Μας προσφέρει παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε ισορροπία ως ομάδα, αφού όλοι είμαστε υγιείς. Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις στα playoff της Ευρωλίγκας και της VTB League. Πρέπει και είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι».
Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός παίζει δυνατά, ειδικότερα στην άμυνα. Και κάνει εκπληκτική δουλειά στο επιθετικό ριμπάουντ. Εμείς πρέπει να το προσέξουμε ιδιαιτέρως αυτό. Φυσικά πρέπει να προσέξουμε και τον Σπανούλη. Στο τέλος αυτό που θα παίξει ρόλο θα είναι ποιος το θέλει πιο πολύ. Δείχνουμε καλοί στα χαρτιά, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ»
 

Σχετικά άρθρα