Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα SOS της εβδομάδας από 15 Μαΐου έως 21 Μαΐου
Τα SOS της εβδομάδας  από 15 Μαΐου έως 21 Μαΐου   thumbnail

Τα SOS της εβδομάδας από 15 Μαΐου έως 21 Μαΐου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;


Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


______________________________________________________________


Από 15/5 έως 21/5


Ένα από τα σημαντικότερα ουράνια δρώμενα του επταημέρου είναι βέβαια η Νέα Σελήνη του μήνα, που γίνεται την Δευτέρα στην 27η μοίρα του Ταύρου για τον τροπικό ζωδιακό και στην 3η μοίρα του ίδιου ζωδίου για τον αστρικό ζωδιακό. Σε αυτήν συμμετέχει δραστικά ο αστρικός Χείρωνας (τετραγωνίζεται με τα Φώτα), προσδίδοντας στις επόμενες τριάντα ημέρες χαρακτηριστικά και κατευθύνσεις της δικαιοδοσίας του.


Κι εδώ βέβαια θα σου θυμίσω ότι οι βασικοί τομείς και η χροιά της επιρροής του είναι Καρκινικού τύπου κι έχουν να κάνουν με την αναβίωση, το παρελθόν, την ιστορία, τη μυθολογία, την αρχαιολογία, την παιδική ηλικία, την οικογένεια, το σπίτι, γενικότερα τους κλειστούς ή αποθηκευτικούς χώρους, την αρχιτεκτονική, την ψυχική κληρονομικότητα, τους προγόνους, την παράδοση και τις κοινές ρίζες, τις παλιές θεραπευτικές τεχνικές και τους σαμάνους, τους βετεράνους, τις αντίκες, τα μουσεία και την τοπική αυτοδιοίκηση.


Έτσι, λοιπόν, φαίνεται ότι η νέα αρχή που επαγγέλλεται κάθε Νέα Σελήνη, αυτήν την φορά, σε έναν μεγάλο βαθμό φαίνεται να συνδυάζεται είτε με μια ανάδειξη και επανεξέταση του παρελθόντος, είτε απλά με οικογενειακά-περιουσιακά θέματα.


Αυτό ισχύει και σε κοινωνικό επίπεδο, εδώ όμως θα πρέπει να συνυπολογίσεις τόσο τα εθνικά-πατριωτικά συναισθήματα, που αναμένεται να βρεθούν σε έξαρση, όσο και ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής, που… κουτσά-στραβά θα βρουν τον δρόμο τους!


Ειδικά για την Ελλάδα, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη κρίνεται ως πολύ σημαντική επειδή γίνεται επάνω σχεδόν στον γενέθλιο ωροσκόπο της. Αυτό σημαίνει ότι η χώρα αποκτά ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στους άξονες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Επιπλέον, ως προς τις διεθνείς σχέσεις της το «μήνυμα» της Νέας Σελήνης είναι διττό. Από την μια πλευρά φέρει το σπέρμα μιας ρήξης με τους εταίρους (αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο) η οποία… έτσι κι αλλιώς είναι αστρολογικά δρομολογημένη για τον Ιούνιο, από την άλλη όμως αναδεικνύει νέες προοπτικές και διεξόδους προερχόμενες κυρίως από την πλευρά της Ρωσίας και των οικονομικών συμμάχων της. Αυτή η εναλλακτική λύση είναι ότι καλύτερο έχει στην διάθεση της η Ελλάδα, ώστε να ξεφύγει από τον βραχνά των «φίλων» δανειστών, κάτι βέβαια που έχω τονίσει επανειλημμένα εδώ και τρία χρόνια τουλάχιστον.


Επί προσωπικού, η Νέα Σελήνη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς αλλά και Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 19/8 και 16/2 αντίστοιχα.


Κατά τα άλλα, όπως ακριβώς συνέβη και με το προηγούμενο επταήμερο, οι μεγαλύτερες προκλήσεις εντοπίζονται στην αρχή και το τέλος του.


Ας δούμε όμως τις λεπτομέρειες με χρονική σειρά.


Την Παρασκευή σχηματίζεται με ακρίβεια ένα «κρυφό» ταυ-τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη, την Δήμητρα και τον Κρόνο. Εύκολο δεν το λες, σίγουρα το κλίμα είναι συγκρουσιακό αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις. Εξ άλλου δεν είναι λίγες οι φορές, που μια αρχική σύγκρουση καταλήγει σε σύνθεση, κάτι που συνιστάται και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Πες όχι λοιπόν σε εγωισμούς, πείσματα και δογματισμούς κι αν η «γραμμή» σου περάσει και στους άμεσα ενδιαφερόμενους, τότε όλα θα κυλίσουν ομαλά.


Κατ' αρχήν, ο Άρης, σχηματίζει μια αντίθεση με τον Κρόνο (Δίδυμοι-Τοξότης, 2η μοίρα), ανοίγοντας τον… ασκό των σκληρών συγκρούσεων ή αντιπαραθέσεων. Εδώ οφείλεις να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική και βέβαια να αποφύγεις στο μέτρο του δυνατού κινήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους για την σωματική σου ακεραιότητα.


Εφαρμογές: Συνδυασμός εμπειρίας και δυναμισμού. Συμβιβασμός, στρατηγική. Σκληρή δουλειά, αντοχή. Διεκδίκηση δικαιωμάτων, καταπολέμηση της ανομίας.
SOS: Σύγκρουση, ρήξη. Ένα σοβαρό ατύχημα. Απρόσεκτη οδήγηση με επιπτώσεις, «καραμπόλα». Δρόμοι που γίνονται «πεδίο μάχης». Κακή συγκυρία. Σύγκρουση με συγγενικά πρόσωπα.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Τοξότες, Αιγόκερους αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 28/4 και 31/10 αντίστοιχα.


Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Άρης σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την τροπική Δήμητρα (Ταύρος-Υδροχόος, 8η μοίρα), δημιουργώντας επιπλέον προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Εδώ «παίζουν» δυνατά τόσο οι δικαστικές αντιπαραθέσεις, όσο και οι μάλλον σκληρές πολιτικές πρωτοβουλίες. Δύσκολοι καιροί για συνεννόηση, από την άλλη πλευρά όμως κάποτε έρχεται και η στιγμή όπου ο κάθε κατεργάρης κάθεται στον πάγκο του!


Εφαρμογές: Δυναμική διεκδίκηση. Επίτευξη μιας προσωρινής αλλά αποτελεσματικής συμφωνίας. Μια νικηφόρα δικαστική διαμάχη.
SOS: Ακραία σύγκρουση. Εγωισμός, αυταρχισμός, αυθαιρεσία. Προσβολή, επίθεση. Σπάσιμο μιας συνεργασίας. Πολιτική δίωξη. Αναταραχή στον δικαστικό κλάδο και τα media. Επίθεση σε δικαστικούς, δημοσιογράφους ή πολιτικούς.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους, Σκορπιούς ή Λέοντες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 28/4, 31/10 και 31/7 αντίστοιχα.


Τέλος, η τροπική Δήμητρα κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο της με τον αστρικό Κρόνο (Υδροχόος-Σκορπιός, 8η μοίρα), συνεισφέροντας σε ποικίλες απαγορεύσεις ή στερήσεις. Επιπλέον, η συγκεκριμένη όψη φωτογραφίζει την λήψη περιοριστικών μέτρων, στον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και των media αλλά και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε όλα τα επίπεδα.

 Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/74099-ta-sos-tis-evdomados-apo-15-maioy-eos-21-maioy#ixzz3aCMFYVDg

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X