Παπαπέτρου: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ.
Μετά το τέλος του αγώνα τόνισε:
“Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το ξανάκανε ο Σπανούλης. Όποιος μπηκε στο παιχνίδι έδωσε το 100% και νομίζω πως αυτό είναι το μυστικό”.
Στη συνέχεια, τόνισε: “Η σκέψη είναι “πάμε να το γυρίσουμε”. Δεν χωράει κάτι άλλο. Όσο βάζαμε καλάθια και παίζαμε καλή άμυνα, η πίεση μεταφερόταν στην ΤΣΣΚΑ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την ομάδα μας.
Θα χαρούμε για λίγες ώρες τη νίκη και μετά θα ετοιμαστούμε για τον τελικό. Νομίζω πως όταν ο Ολυμπιακός βγάζει αυτή την ψυχή, η ΤΣΣΚΑ ξέρει τι θα πει αυτό. Στο τέλος φάνηκε η πίεση που είχε η ΤΣΣΚΑ. Όλοι οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ομαδική. Οι προπονητές μας προετοίμασαν πολύ καλά”.
Για την ψυχολογία του Βασίλη Σπανούλη, μετά το αρχικό 0/11 και ό,τι ακολούθησε, είπε: “Νομίζω πως η ψυχραιμία του Σπανούλη είναι μοναδική. Όταν τον χρειάζεται η ομάδα, δίνει το στίγμα του. Γι αυτό είναι ο Σπανούλης”!
Για την ομάδα που θα ήθελε να βρει απέναντί του στον τελικό, δήλωσε: “Θα ήθελα τη Φενέρ, προσωπικά. Όποιος κι αν περάσει στον τελικό, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα”.

Σχετικά άρθρα