Ομπράντοβιτς: «Είμαι με την Ρεάλ στον τελικό»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Φενέρμπαχτσε γνώρισαν την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης και η Βασίλισσα θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας.
Ο Σέρβος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του ημιτελικού είπε πως στον τελικό θα υποστηρίζει την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ομπράντοβιτς έχει καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ με την οποία έχει κατακτήσει και ένα τρόπαιο ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρώην παίκτη του και νυν προπονητή της ομάδας της Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο.
«Ήμουν προπονητής της Ρεάλ και το 1995 ήμουν στον πάγκο της όταν πήρε την Ευρωλίγκα. Έτσι θα υποστηρίζω τη Ρεάλ. Εύχομαι στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο καλή επιτυχία», είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς.
Για τον ημιτελικό: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ, πιστεύω πως έπαιξε εξαιρετικά. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου που έφτασε στο Final Four για πρώτη φορά. Χάσαμε το ματς στη δεύτερη περίοδο, όπου κυριάρχησαν σε άμυνα κι επίθεση. Ήταν δύσκολο μετά να αλλάξουμε την κατάσταση. Οι παίκτες μου προσπάθησαν, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση είναι μια καλή εμπειρία που θα μας βοηθήσει στο μέλλον, όπου εύχομαι η Φενέρ να ξαναβρεθεί στον τελικό».
Για την Ρεάλ: «Η Ρεάλ είναι πολύ επιθετική ομάδα και προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Στο δεύτερο δεκάλεπτο το πρόβλημα ήταν ότι είχαν ελεύθερα σουτ και μας τιμώρησαν σε κάθε περίπτωση. Οι δημιουργοί τους έκαναν πολλές ασίστ. Επίσης είναι μεγάλο τους πλεονέκτημα πως παίζουν μαζί για τέσσερα χρόνια».
Για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ: «Είναι δύσκολο για τους παίκτες μου. Αρχικά ψυχολογικά, αλλά και σωματικά, γιατί την Πέμπτη αρχίζουν τα play offs και παίζουμε με τη Γαλατάσαραϊ. Θα προσπαθήσω να μοιράσω το χρόνο και θα ετοιμαστούμε σιγά-σιγά για τον τίτλο που έχει για μας σημασία πλέον, το πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα