Τεστ για τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (19.30, NS2) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, με σκοπό να κάνει μία δυνατή πρόβα ακριβώς μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου εναντίον της Ξάνθης.
Ο Βίτορ Περέιρα δεν μπορεί σήμερα να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες που προορίζει για την ενδεκάδα του τελικού, όπως τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Ματιέ Ντοσεβί, αλλά βλέπει το φιλικό απέναντι στον ισχυρό Παναιτωλικό ως ιδανική ευκαιρία για να τεστάρει την κατάσταση της ομάδας και να τη διατηρήσει σε υψηλό ρυθμό προτού μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της για το ματς που θα κρίνει αν ο Ολυμπιακός θα κάνει το νταμπλ.
Απόντες είναι επίσης οι Ντουρμάζ, Σαντάνα, Γιαννούλης όπως και οι Αφελάι, Μέγιερι, Μανιάτης.
Χρόνο αναμένεται να πάρει ο Αλμπέρτο Μποτία που επέστρεψε στις προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Η αποστολή για το σημερινό φιλικό:
Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Χάρα, Μαζουακού, Μήτρογλου, Αυλωνίτης, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Εντινγκά.
Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται προς 5 ευρώ για όλες τις θύρες και διατίθενται από το πρωί στο φαληρικό γήπεδο. Όλα τα έσοδα θα διετεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αγόρασαν χίλια εισιτήρια τα οποία διανεμήθηκαν σε σχολεία του Πειραιά.

Σχετικά άρθρα