Χαλαρή δυάδα

Στο ταμείο οδηγήθηκε η στήλη και το βράδυ της περασμένης Πέμπτης με το «διπλό» της Σέρο Πορτένιο (2-0 την Καπιάτα) και τον «άσο» της Ατλέτικο Νασιονάλ (1-0 την Εμελεκ.) Σε καλό «φεγγάρι» βρισκόμαστε, ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι. Εξάλλου, αξίζει να κάνουμε μία αναφορά στο διπλό πλήγμα που δέχτηκε το αργεντίνικο ποδόσφαιρο πριν από δύο ημέρες. Το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος της αργεντίνικης ομοσπονδίας, Λουίς Σεγούρα, ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες λόγω του θανάτου ποδοσφαιριστή της Σαν Μαρτίν Μπουρσάκο (παίζει στη Γ’ Αργεντινής) και το ίδιο βράδυ διακόπηκε το Μπόκα – Ρίβερ για το Λιμπερταδόρες, επειδή οπαδοί της γηπεδούχου ψέκασαν παίκτες της φιλοξενούμενης με σπρέι πιπεριού (!) την ώρα που έβγαιναν για το δεύτερο ημίχρονο! Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Οσον αφορά στα στοιχηματικά μας, το κουπόνι απόψε δεν μας ελκύει καθόλου. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ στο να βρούμε αξιόλογα σημεία, καθώς η Β’ Ισπανίας δεν… αγγίζεται, η Ουρουγουάη δεν είναι του… γούστου μας, οι δύο επαναληπτικοί στο Μεξικό θα παιχτούν στην… κόψη του ξυραφιού, ενώ η Βραζιλία βρίσκεται στη 2η αγωνιστική και χρειαζόμαστε χρόνο ακόμη για να δούμε τι καπνό φουμάρουν οι ομάδες. Οπότε, καταλήξαμε σε μία δυάδα από Παραγουάη και Κολομβία για να την ποντάρουμε πολύ χαλαρά προκειμένου να κυλίσει ευχάριστα το βράδυ μας (το ξημέρωμα για κάποιους).
315   ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΙΕΝΙΟ – ΟΛΙΜΠΙΑ    1Χ (Δ.Ε)    1,60
Η Σπορτίβο Λουκένιο κατεβαίνει στο εν λόγω ματς με όπλο την παράδοση, καθώς δεν έχει ηττηθεί από την αντίπαλό της εντός έδρας στα τελευταία 7 παιχνίδια (3-1, 2-1, 2-1, 0-0, 2-1, 1-0, 1-1). Τρέχει σερί 4-3-1 ανεξαρτήτως έδρας (η ήττα εκτός από την πρωτοπόρο Σέρο), ενώ στο γήπεδό της έχει 3 ήττες, όλες από τα «μεγάλα» ονόματα της Παραγουάης (Σέρο Πορτένιο, Γκουαρανί, Νασιονάλ). Επιπλέον, στο «Φελισιάνο Κάσερες» διέλυσε 3-0 τη Λιμπερτάδ εξίσου τεράστιο όνομα στη χώρα. Σε αυτά συγκαταλέγεται και η Ολίμπια (μετράει 5-5-0 στα τελευταία 10) η οποία, όμως, έχει κούραση, καθώς προέρχεται από δύο σερί clasico (Σέρο Πορτένιο, Λιμπερτάδ), ενώ παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα εκτός έδρας (3-4-2). Ζητάμε από την Σπορτίβο να μην ηττηθεί, θεωρούμε ότι μπορεί να τα καταφέρει.
325   ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ – ΟΥΪΛΑ       1       1,75
Τελευταία αγωνιστική στην Κολομβία, αμφότερες έχουν περάσει, η Κάλι έχει 35 βαθμούς και η Ουΐλα (πρωτοπόρος) 38. Παίζει ρόλο το πλασάρισμα στην τελική 8άδα, η Κάλι με νίκη θα βγει πιθανότατα πρώτη, καθώς η Ενβιγκάδο (η μόνη που έχει 36 και αν κερδίσει θα πάει στους 39), κατεβαίνει με τεράστιες απουσίες αύριο κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και λογικά θα ηττηθεί. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και για την Ουΐλα που δεν θα έχει 5 πρωτοκλασάτους παίκτες. Σε αυτούς συγκαταλέγονται οι Φερέιρα (οργανωτής της) και Κάνο που έχουν πετύχει τα 12 από τα 32 φετινά της γκολ, καθώς και ο βασικότατος τερματοφύλακάς της Ντα Σίλβα. Η Κάλι τρέχει σερί 5-2-0, είναι ισχυρή στην έδρα της (5-3-1) και έχει 3 νίκες στα τελευταία 4 στο γήπεδό της με τη νυν αντίπαλό της.
 
 
 

Σχετικά άρθρα