«Πρέπει να δώσουν πολλά για Μασουακού»

Την προσεχή εβδομάδα ο Ρότζερ Ενροτό θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογραφεί η συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του Αρτούρ Μασουακού με τον Ολυμπιακό έως το 2019 με καλύτερος όρους για τον παίκτη.
Ο Βέλγος μάνατζερ μίλησε σε ιταλικό ΜΜΕ για τη συμφωνία και τόνισε ότι οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι του Καμπιονάτο θα πρέπει να απευθυνθούν στον Ολυμπιακό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι απαιτήσεις των Πειραιωτών θα είναι απαγορευτικές για να γίνει τώρα μεταγραφή του παίκτη.
Οι δηλώσεις του Ενροτό:
«Οι ομάδες που θέλουν τον Μασουακού πρέπει να συμφωνήσουν με τον Ολυμπιακό. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στην Αθήνα με σκοπό την επέκταση του συμβολαίου.
Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν στη Serie A, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να συμφωνήσει και η ομάδα του. Ο Μασουακου έχει τρία ακόμα χρόνια συμβόλαιο και όπως είπα θέλουμε να το επεκτείνουμε. Αν θέλει κάποιος να τον αποκτήσει πρέπει να πληρώσει πολλά και ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρος πως κάποια ομάδα μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη πρόταση. Είναι 21 ετών και στην Αθήνα μπορεί να ωριμάσει, καθώς έχει την ευκαιρία να παίξει στο Champions League».

Σχετικά άρθρα