Πρίντεζης: «Να κάνουμε απλά πράγματα» (video)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στην Ευρωλίγκα πριν τον αυριανό τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει τέτοιον χαρακτήρα που του επιτρέπει να γυρίζει τα παιχνίδια. Ενώ για τον τελικό τόνισε η φετινή Ρεάλ είναι η καλύτερη Ρεάλ των τελευταίων ετών.
Αναλυτικά:
«Έτσι είναι ο χαρακτήρας μας σαν ομάδα. Να παίζουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αυτή είναι η ταυτότητα μας. Έχουμε χημεία, δουλεύουμε μαζί, έχουμε τον Βασίλη Σπανούλη που είναι ο ηγέτης μας και ακόμα και αν βρεθεί σε άσχημη βραδιά μπορεί να αντιδράσει, παίζουμε ο ένας για τον άλλον και στο τέλος κερδίζουμε», είπε αρχικά.
«Και η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ είναι πολύ καλές ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ έκανε μία εξαιρετική χρονιά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς έπαιξαν πολύ καλά. Η Ρεάλ ειδικά στην έδρα της παίζει πολύ καλά, σουτάρουν με αυτοπεποίθηση και έχουν ένα πλήρες ρόστερ, τρέχουν και εμείς πρέπει προσέξουμε πολύ ειδικά στο τρανζίσιον που είναι πολύ καλοί».
Για την Ρεάλ: «Πιστεύω ότι η φετινή Ρεάλ είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια και αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για τη νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Όλοι στην ομάδα το ξέρουν αυτό».
«Όλα ξεκινούν από την άμυνα μας, δουλεύουμε για να μπορούμε να γυρνάμε τα παιχνίδια, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας, παλεύουμε και κάποια παιχνίδια τα κερδίζουμε κάποια άλλα όχι».
Για το αν τους δίνει αυτοπεποίθηση ότι κέρδισαν την Ρεάλ στον τελικό του Λονδίνου: «Είμαστε μία έμπειρη ομάδα, μπορεί να είμαστε μικρή ηλικία αλλά είμαστε έμπειροι. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν παίξει περισσότερα από 2-3 Final 4 και ξέρουμε ότι για να κερδίσεις έναν τίτλο πρέπει να είσαι ήρεμος και συγκεντρωμένος και πρέπει να κάνεις τα απλά πράγματα που σε έφεραν εδώ».
 

Σχετικά άρθρα