Ειλημμένη απόφαση για τριετές πλάνο δράσης

Κωδικός συμφωνία με τον ξένο τεχνικό διευθυντή.
Όλα κινούνται γύρω από αυτό το θέμα στον Δικέφαλο και ο πρόεδρός του Ιάκωβος Αγγελίδης βρίσκεται στην τελική ευθεία με βάση τις επαφές που έκανε στο εξωτερικό. Μάλιστα έχει ήδη στο καρνέ του συγκεκριμένα ονόματα ξένων τεχνικών διευθυντών και έχει συζητήσει με αυτούς ενώ φαίνεται πως έχει καταλήξει στον έναν.
Στον ΠΑΟΚ λένε πως μέχρι και αργότερο τέλη Μαϊου, έχει τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το οποίο η διοίκηση αναμένεται να ανακοινώσει τον νέο τεχνικό διευθυντή.  Ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει ετοιμάσει ήδη τα πλάνα του, έχει σκιαγραφήσει και αναλύσει το προφίλ του τεχνικού διευθυντή που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ -σύμφωνα με τον ίδιο- και φυσικά έχει έρθει και σε επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη. Με βάση αυτά τα σχέδια ο νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι ξένος, με τον Αγγελίδη να ακολουθεί ένα μοντέλο σαν αυτό που σχεδίασε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ όταν προσέλαβε τον Ζόρντι Κρόιφ.  Ο Αγγελίδης θέλει έναν τεχνικό διευθυντή με εμπειρία και παραστάσεις, ο οποίος θα έχει καλές επαφές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και καλά δείγματα γραφής στις προηγούμενες ομάδες του.
 Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει και παρουσιάσει ένα τριετές πλάνο στον μεγαλομέτοχο και το σίγουρο είναι πως το νέο στέλεχος που θα αναλάβει να οργανώσει την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι, αξιολογώντας τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και φέρνοντας νέους παίκτες, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο για τρία χρόνια. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα έτη συνεργασίας να είναι και περισσότερα. Αυτή τουλάχιστον είναι η πρόθεση του ΠΑΟΚ σήμερα.
Πρόθεσή τους είναι  πρώτα να προβούν σε πράξεις και στη συνέχεια να απευθυνθούν στους φιλάθλους του Δικέφαλου. Ξέρουν επίσης ότι θα κριθούν από αυτά που θα παρουσιάσει από τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο και φυσικά από τα αποτελέσματα. Στο Δικέφαλο παρά την φετινή πορεία της ομάδας πιστεύουν στο υπάρχον ρόστερ και θεωρούν ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής θα έχει μία γερή βάση για να εργαστεί, αφού δεν θα παραλάβει μία ομάδα από το μηδέν. 

Σχετικά άρθρα