Νίκη, πρόκριση και αλλαγή «σελίδας»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (16:30, Νοvasports 2) τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ και με νίκη περνάει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα στο game 2 της σειράς στη Ρόδο. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ κακή εμφάνιση και εμφανίστηκε σχεδόν… αδιάφορος για το παιχνίδι, ενώ είχε και πολλές απουσίες. Διαμαντίδης, Γιάνκοβιτς, Χαραλαμπόπουλος και Φώτσης ήταν εκτός αποστολής.
Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου έχασε τον Νίκο Παππά ο οποίο χειρουργήθηκε χθες και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Αντώνης Φώτσης επιστρέφουν στη δράση. Από την άλλη μεριά ο Γιάνκοβιτς συνεχίζει την θεραπεία του για την θλάση στο μηρό ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν είναι ακόμα έτοιμος λόγω της γαστρεντερίτιδας που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες.
Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Οι πράσινοι θέλουν αφήσουν πίσω τις κακές εμφανίσεις και να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο αρχής γενομένης από σήμερα στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. 

Σχετικά άρθρα