Πλησιάζει ο Αμπεντ

Παράλληλα με την υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν που αποτελεί το μεγαλύτερο μεταγραφικό στοίχημα για τον εφετινό Παναθηναϊκό, οι διοικούντες τον σύλλογο προσπαθούν να προχωρήσουν και με τις υπόλοιπες αγορές προκειμένου στα τέλη Ιουνίου να έχει συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Την ώρα λοιπόν που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του γκανέζου αμυντικού μέσου, οι Πράσινοι δουλεύουν στο παρασκήνιο και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, όπως είναι αυτή του Μεντί Αμπέντ. Ο γαλλοαλγερινός μέσος της Νιούκαστλ αποτελεί διακαή πόθο τόσο του προπονητή της ομάδας όσο και του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου, οι οποίοι θέλουν να τον ξαναδούν να φοράει τα πράσινα.

Πέρυσι αυτό δεν επετεύχθη επί των ημερών του πρώην τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα που περίμενε τον Αμπέντ μέχρι την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, αλλά εφέτος φαίνεται ότι οι Πράσινοι δείχνουν πολύ πιο αποφασισμένοι για να εξασφαλίσουν τη θετική απάντηση των Ανθρακωρύχων.

Ηδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον αγγλικό σύλλογο βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ θα πρέπει να θεωρείται εύκολη υπόθεση και η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν κρύβει ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο Τριφύλλι, όπου έκανε σπουδαία πράγματα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14.

Σχετικά άρθρα