Τι συμβαίνει με τον «Ζοτς»;

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του Final 4 της Ευρωλίγκας έχει διαμηνύσει σε όλους του τόνους ότι το θέμα της παραμονής του ή μη στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε θα ανοίξει μόλις τελειώσουν τα play off του τουρκικού πρωταθλήματος.
Η Φενέρ τερμάτισε στην 4η θέση του Final 4 στην πρώτη της συμμετοχή. Αυτό από μόνο του αποτελεί επιτυχία για τον τουρκικό σύλλογο. Ο Ομπράντοβιτς έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι θέλει να μείνει στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης αλλά το τι θα γίνει θα αποφασιστεί στο τέλος αυτού του μήνα ή στις αρχές του Ιουνίου.
Αυτό που λέει ο Ομπράντοβιτς είναι ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν ο μεγάλος χορηγός της Φενέρ (η Ούλκερ) συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ομάδα. Στο τέλος Μαΐου ο σύλλογος έχει εκλογές με τις οποίες θα διαμορφωθεί το νέο ΔΣ της ομάδας.
Σε αυτό είναι βέβαιο ότι πρόεδρος της ομάδας θα παραμείνει ο Γιλντερίμ Αζίζ ωστόσο η σύνθεση του νέου ΔΣ δεν είναι γνωστή. Άλλωστε ο Αζίζ με τον Ομπράντοβιτς είχαν συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες στην οποία και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία τους για να συνεχίσουν την συνεργασία τους.
Μετά τις εκλογές που θα γίνουν, θα αποφασιστεί το αν θα συνεχίσει η Ούλκερ να είναι ο μεγάλος χορηγός στης ομάδας. Η Ούλκερ θα συνεχίσει την χρηματοδότηση αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το ποσό που θα δίνει θα είναι το ίδιο ή μικρότερο.
Από αυτό το γεγονός λοιπόν θα εξαρτηθούν όλα σχετικά με την παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Φενέρ, την ώρα που στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού ονειρεύονται την επιστροφή του αγαπημένου τους τεχνικού στον «εξάστερο».

Σχετικά άρθρα