Το πρώτο «διπλό» οδηγεί στην πρωτιά

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα θέλει να κάνει στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ. Κόντρα στον Ατρόμητο, στο γήπεδο του Περιστερίου, απόψε το βράδυ στις 20:30 οι παίκτες του Γεωργιάδη καλούνται να ξεκινήσουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο βαθμούς, θέλει να τους κάνει πέντε και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο αυτής της ιδιαίτερα δύσκολης ομάδας.

Το ευχάριστο για τον Γεωργιάδη, είναι πως στους 19 που πήρε μαζί του στην αποστολή (βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα) είναι έτοιμοι οι Κλάους Αθανασιάδης και Βίτορ.

Τα καλά νέα ήρθαν λοιπόν από τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Μιγκελ Βίτορ που έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τους και θα ενισχύσουν τον Δικέφαλο απέναντι στον Ατρόμητο. Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στο γήπεδο της Τούμπας με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δουλεύει ξανά στην τακτική, αλλά και την αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε εργομετρικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το επίπεδο της ετοιμότητάς του έπειτα από την απουσία του λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

Το «διπλό» είναι απαραίτητο και με αυτό τον στόχο κατεβαίνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για να παίξουν.

Σχετικά άρθρα