Θέλει να… καθαρίσει

Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό Βόλου (OTE Sport 2 HD, 7 μ.μ.) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off της Football League. H ομάδα του Τραϊανού Δέλλα με νίκη δεν αποκλείεται ακόμα και να “σφραγίσει” την επιστροφή της στη Super League (θα εξαρτηθεί βέβαια και από τα αποτελέσματα στα ματς του Ηρακλή με την ΑΕΛ και της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα).

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αρκετά προβλήματα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει τους “μόνιμους” τραυματίες Μάνταλο και Μπρέσεβιτς, τον ανέτοιμο Κορδέρο, τον τιμωρημένο Ζόριτς και τους Ρόβα, Μ. Ντούνη και Πεταυράκη που έχουν μπει στο ψυγείο.

Ο τεχνικός του “δικεφάλου” στην τελευταία χθεσινή προπόνηση, ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα και έδειξε πως ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες, όπως για παράδειγμα τον Δημήτρη Γροντή σε ρόλο δεκαριού και τον Αμπλαγιέ Φαγιέ σε ρόλο αμυντικού μέσου. Κανονικά φέρεται να υπολογίζει τον Έλντερ Μπαρμπόσα, τον οποίο σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο.

Από εκεί και πέρα, οι Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Πλατέλλας και Αραβίδης, αναμένεται να είναι οι οκτώ που θα συμπληρώσουν την ενδεκάδα.

Σχετικά άρθρα