Εκκίνηση με το δεξί στην Τρίπολη

Η εφετινή μάχη των πλέι οφ μοιάζει ιδιαίτερα αμφίρροπη. Η διαφορά των πρωτοπόρων Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ από τον τελευταίο της βαθμολογίας Ατρόμητο είναι μόλις δύο βαθμοί κάτι που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση από την πρεμιέρα κιόλας του μίνι πρωταθλήματος.
Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της διαδικασίας, αφού έχουν εμπειρία από πλέι οφ, γι’ αυτό θέλουν να κάνουν μια δυνατή εκκίνηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας (18.15, 20/5). Μάλιστα στο Τριφύλλι είναι ακόμη πιο… υποψιασμένοι και καλύτερα προετοιμασμένη καθώς απέναντί τους  θα βρουν μια ομάδα την οποία όχι μόνο δεν κατόρθωσαν να νικήσουν εφέτος αλλά αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες στην κανονική περίοδο.
Τόσο στο ματς της Τρίπολης στον α’ γύρο όσο και στη Λεωφόρο στον β’ γύρο ο Αστέρας έβαλε δύσκολα στον Γιάννη Αναστασίου και στους παίκτες του, που βάσει της συνολικής εικόνας και στα δύο 90λεπτα έμειναν ικανοποιημένοι με τον βαθμό που απέσπασαν!
Τούτη τη φορά οι Πράσινοι θέλουν να ελέγξουν αυτοί τον ρυθμό του αγώνα και να επιβάλλουν το παιχνίδι τους προκειμένου να μην απειληθούν από τον Αστέρα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια που έβγαζε με χαρακτηριστική ευκολία τελικές προσπάθειες.
Για το λόγο αυτό μια σκέψη του κόουτς του Τριφυλλιού είναι να ενισχύσει τα χαφ, χρησιμοποιώντας τον στόπερ Κουτρουμπή σε ρόλο αμυντικού μέσου δίπλα στον Λαγό. Επίσης δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ζέκα στη μεσαία γραμμή ενώ δύο θέση διεκδικούν επίσης και οι Ατζαγκούν, Νίνης και Πράνιτς.
Δεδομένου ότι ο Μπεργκ προέρχεται από μια γαστρεντερίτιδα θα προτιμηθεί στην αρχική ενδεκάδα το δίδυμο Καρέλη-Κλωναρίδη, ενώ στην άμυνα, μπροστά από τον Στιλ, θα παίξουν οι Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ και Ταυλαρίδης.

Σχετικά άρθρα