Αρχική / More / Αθλητικά / Συνεχίζεται η μάχη για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου
Συνεχίζεται η μάχη για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου thumbnail

Συνεχίζεται η μάχη για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Η μάχη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΕΠΟ και ΝΟVA συνεχίζεται.
Το Εφετείο Αθηνών επικύρωσε με τελεσίδικα την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών το οποίο κρίνει ως παράνομη την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας για την τριετία 2013-2016 στην Κυπριακή «Media Goal LTD».
Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου η ΕΠΟ καλείται να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διακοπεί η παρανομία και να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός.
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε η NOVA. Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται σε αυτή:
Η Forthnet γνωστοποιεί ότι με την υπ. αριθμ. 2026/2015 τελεσίδικη απόφασή του, το Εφετείο Αθηνών επικύρωσε την υπ. αριθμ. 731/2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί πλήρη δικαίωση της θέσης της εταιρείας μας, καθώς αναγνωρίζει ως εξ υπαρχής άκυρη την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, με την οποία παρανόμως παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, για την τριετία 2013-2016, στην Κυπριακή εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων «Media Goal LTD».
Η Forthnet είχε εξ αρχής καταγγείλει το παράνομο της απόφασης της ΕΠΟ, προσφεύγοντας στην Ελληνική Δικαιοσύνη, προς αποκατάσταση της νομιμότητας.
Μετά την έκδοση της ανωτέρω απόφασης του Εφετείου, αναμένουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ θα προβεί άμεσα σε όλες τις επιβαλλόμενες νόμιμες ενέργειες, διακόπτοντας άμεσα την παρανομία και προχωρώντας σε ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος με επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, ακολουθώντας αυτή τη φορά όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X