Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Έρωτας: Tι να κάνεις για να σε θέλουν οι γυναίκες
Έρωτας: Tι να κάνεις για να σε θέλουν οι γυναίκες  thumbnail

Tάσος αναγνώστης του boro.gr

Έρωτας: Tι να κάνεις για να σε θέλουν οι γυναίκες

Aναγνώστης μας ρωτά: 
Καλησπερα χρειάζομαι την συβουλη σας. Μιλάω με αρκετές γυναίκες αλλά δε βρίσκω ανταπόκριση. Είμαι Σκορπιός ζώδιο και αρκετά ρομαντικός. Δε ξέρω γιατί αλλά μόνο και φιλικά που προσεγγίζω κάποια είναι παγωμένη απέναντί μου.Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχίατρος Γεώργιος Φλώρος.


Αποτέλεσμα εικόνας για Γεώργιος ΦλώροςΝομίζω ότι ο φίλος μας θα πρέπει να ζητήσει μια γνώμη από μια γυναίκα στο περιβάλλον του και να δει την οπτική της. Να διαπιστώσει αν ο τρόπος με τον οποίο φέρεται σε άτομα του άλλου φύλου είναι όντως εκλυστικός ή τις απωθεί. Πολλές φορές έχουμε μια συγκεκριμένη αντίληψη για το φλερτ που μπορεί να προέρχεται από μια άποψη που διαβάσαμε σε ένα βιβλίο ή ακούσαμε κάπου. Μπορεί όμως η συνταγή αυτή να μην είναι αποτελεσματική. Ας ρωτήσει τις γυναίκες στο περιβάλλον του να δει την άποψή τους. Μπορεί να ρωτήσει κάποια σύζυγο ενός φίλου του για παράδειγμα. Μπορεί επίσης να το συζητήσει και με κάποιον φίλο του. Πάντα βοηθάει να ακολουθούμε τις συμβουλές ενός ανθρώπου που έχει πετύχει σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και εμείς. Μπορεί ακόμα να παρακολουθήσει προσεκτικά τη συμπεριφορά κάποιου φίλου του που έχει επιτυχία στις γυναίκες, είναι έξυπνο να αντιγράφουμε κάτι που είναι πετυχημένο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X