Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια μέρα γεμάτη ένταση, πάθος και γενικά φορτισμένη συναισθηματικά εξαιτίας της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Ενστικτωδώς, θα σου βγει μια υπερβολική προσοχή, που ενδεχομένως να αγγίξει τα όρια της καχυποψίας και μεγάλος αυτοέλεγχος. Βέβαια είναι πολύ πιθανό όλη η συμπεριφορά να πάει περίπατο μαζί με τις όποιες προθέσεις σου να προφυλάξεις τον εαυτό σου μπροστά σε ένα άτομο που θα σε συνταράξει και θα χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.
Σε σχέση: Μπορεί να σου βγει ένα ξέσπασμα στο ταίρι σου με αφορμή ένα γεγονός στη δουλειά σου και να θυμηθείς πράγματα και καταστάσεις από τα παλιά που κρατούσες καιρό μέσα σου. Προσπάθησε ό, τι είναι να το βγάλεις ελεγχόμενο, ώστε και να το ξεφορτωθείς και να μην τσακωθείς.


ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ξαφνικά ειδήσεις σε βγάζουν από την ηρεμία σου και η αναστάτωσή σου θα είναι μεγάλη μεν, αλλά θα σε παρακινήσει κιόλας να δώσεις τέλος σε μια ερωτική κατάσταση που κρατάει καιρό, χωρίς να σου προσφέρει τίποτα ουσιαστικό ή που έμενες από συνήθεια. Όποτε, μάλλον καλό θα σου κάνει, αφού θα ξεκολλήσεις και θα αναζητήσεις κάτι καλύτερο.
Σε σχέση: Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να «φρενάρεις» κάποιους συγγενείς σου ή του συντρόφου σου που βλέπεις ότι παρεμβαίνουν στη σχέση σου ή την επηρεάζουν με διάφορα λόγια και κινήσεις πίσω από την πλάτη σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου αλλά και οι υπόλοιπες πλανητικές συνθήκες θα σε ωθήσουν ώστε απωθημένα, αλλά και κάποιο παράπονο, κρυφή επιθυμία ή ακόμα και κόλλημα που σου έχει μείνει να εκφραστούν και θα φροντίσεις είτε να το πραγματοποιήσεις, είτε να το ξεκόψεις τελείως. Ερωτικά θα πάρεις φωτιά, λοιπόν και ίσως μπλεχτείς με ένα άτομο που θα σε βγάλει από την εγκεφαλική προσέγγιση των πραγμάτων που είχες μέχρι τώρα και να το «τερματίσεις» πηγαίνοντας κατευθείαν στην… ουσία.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα σου βγάλει μια ένταση και ζήλεια με αφορμή ένα περιστατικό που για σένα είναι ασήμαντο. Χρησιμοποίησε την ευελιξία και την πονηριά σου για να στρέψεις όλη αυτή την ενέργειά του στον σεξουαλικό τομέα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αντίθεση του Πλούτωνα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε σπρώχνει να ξεσπαθώσεις, ακόμα κι αν δεν είχες αρχικά καμία τέτοια πρόθεση. Μπορεί να τα βάλεις με τον εαυτό σου και την καλή σου την καρδιά ή με ένα συγκεκριμένο άτομο που έχει κάνει τη ζωή σου κόλαση. Σίγουρα δε θα περάσει ανώδυνα η σημερινή μέρα και είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις οριστικές και αμετάκλητες που θα αφορούν στην μετέπειτα πορεία των ερωτικών σου, βγάζοντας στην επιφάνεια το «κακό» παιδί που κρύβεις.
Σε σχέση: Μπορεί να γίνεις αρκετά απόλυτος/η σήμερα με το σύντροφό σου, με αφορμή μια δική σου απαίτηση που δεν γίνεται ή δε θέλει να την πραγματοποιήσει και να επιμείνεις μην ακούγοντας λέξη. Διατήρησε όσο μπορείς την ψυχραιμία σου, εκτός αν ψάχνεις πάτημα για να το διαλύσεις.


ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Καλό είναι να βγαίνουν οι αλήθειες στο φως όσο σκληρές κι αν είναι για να ξέρεις πως θα πορευτείς με ένα άτομο και να μην ταλαιπωρείσαι ούτε εσύ, ούτε αυτό. Αν υποψιαστείς ότι κάτι κρύβεται, να επιμείνεις να μάθεις και από κει και πέρα να αποφασίσεις σύμφωνα με το συμφέρον σου. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει ένα καινούργιο και πολύ παθιασμένο ειδύλλιο μέσα στη δουλεία σου.
Σε σχέση: Επειδή μπορεί να σε πιάσει μια ευσυγκινησία, αποφόρτιση ίσως από την ένταση που έχεις υποστεί, οι αντιδράσεις σου θα είναι λίγο υπερβολικές με το ταίρι σου και θα πεις κάτι που δεν το εννοείς. Όταν ηρεμήσεις, καλό θα ήταν να επανορθώσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως νιώσεις σήμερα ότι θα ήθελες να ζήσεις έναν μεγάλο, μοιραίο έρωτα, γιατί δεν έχεις μια τέτοια εμπειρία μέχρι τώρα. Βέβαια δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η, αν μπορείς να αντέξεις τόσο έντονες καταστάσεις αλλά έστω κι ως ένα σημείο πιστεύεις ότι θα το πάλευες. Πάντως αν κυκλοφορήσεις σήμερα στα κατάλληλα μέρη, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου προσφέρει κάτι ανάλογο ή αυτό θα σου αποπνέει.
Σε σχέση: Ένας φίλος μπορεί να μπλέξει με λόγια εσένα ή το ταίρι σου ή να μάθετε ότι λέγονται πράγματα για τη σχέση σας από κάποιο πρόσωπο που πλέον δεν έχετε καμία επαφή. Και στις δυο περιπτώσεις θα στενοχωρηθείτε αλλά θα ξέρετε και με τι έχετε να κάνετε.


ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν δεν βάλεις οριστικό τέλος σε ένα έρωτα που δεν ευδοκίμησε ή βρίσκεται σε κώμα και δε σου προσφέρει τίποτα πια, δεν μπορείς να κάνεις χώρο στην καρδιά σου να φωλιάσει ο καινούργιος. Γι' αυτό κλείσε το διακόπτη, βγάλε τον από την πρίζα και προχώρησε παρακάτω. Υπάρχουν προοπτικές για κάτι όμορφο και γεμάτο συναισθηματικά, αρκεί να ανοίξεις τα μάτια σου και να τις δεις κι όσο πιο πολύ καθυστερείς, τόσο παρατείνεται η μοναξιά σου.
Σε σχέση: Ενδεχομένως το πάθος στη σχέση σου να έχει ατονήσεις λόγω επαγγελματικών θεμάτων αλλά σήμερα σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να του κάνεις μια τονωτική ένεση και να ζήσετε μεγάλες στιγμές με το ταίρι σου.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/74353-erotiko-oroskopio-20-5#ixzz3alUsdMYr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X