«Νταμπλ, αν είμαστε Ολυμπιακός»

Σίγουροι για την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Σαββατιάτικο τελικό με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Υπό την προϋπόθεση ότι οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους κάτι που επισήμαναν όσοι ποδοσφαιριστές μίλησαν στη σημερινή Media Day.
O Ματιέ Ντοσεβί δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το θέμα είναι πως θ παρουσιαστούμε εμείς. Αν είμαστε όπως πρέπει πιστεύω θα νικήσουμε και δεν θα έχουμε πρόβλημα».Αναφέρθηκε και στον πρόσφατο τραυματισμό του: «Μου λείπει λίγο ο ρυθμός αλλά δεν πονάω. Είμαι έτοιμος και αν χρησιμοποιηθώ θα δώσω τα πάντα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και έχουμε κάνει κατάλληλες προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα με ένταση».Του ζητήθηκε να σχολιάσει ότι στο ίδιο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ είχε χάσει μια απίστευτη ευκαιρία. «Ήταν μια από αυτές που δεν χάνονται», σχολίασε χαμογελαστός και τόνισε: «Ελπίζω στον τελικό αν έχω ανάλογη ευκαιρία να πετύχω γκολ. Η Ξάνθη είναι καλή και τεχνική ομάδα αλλά νομίζω ότι η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από εμάς».
Γενικότερα για τη φετινή χρονιά, ο Ντοσεβί είπε: «Ήταν μια καλή σεζόν. Ελπίζω του χρόνου να βοηθήσω περισσότερο. Το μόνο που με στενοχώρησε ήταν ότι δεν ήμουν στη λίστα του Τσαμπίον Λιγκ αλλά ελπίζω ότι του χρόνου θα είμαι».
Από τραυματισμό προέρχεται και ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, ο οποίος τόνισε: «Είμαι έτοιμος, έχω προπονηθεί κανονικά και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο νομίζω ότι θα είμαι έτοιμος να παίξω. Η ομάδα είναι πανέτοιμη, έχουμε κίνητρο και αν παίξουμε όπως μπορούμε δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Ελπίζω ότι το γήπεδο θα είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα υπάρχουν προβλήματα για τους ποδοσφαιριστές».
Από την πλευρά του, ο Χόρχε Μπενίτεζ υποστήριξε: «Η μεγάλη ομάδα πάντα είναι φαβορί σε έναν αγώνα όμως δεν στεκόμαστε σε αυτό. Ανήκουμε στον Ολυμπιακό και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε τους τίτλους. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Από τη μέση και μπροστά ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός. Δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν αφύλακτο γιατί μπορεί να μας δημιουργήσουν πρόβλημα., Πρέπει να είμαστε 90 λεπτά συγκεντρωμένοι». Για την πρώτη χρονιά του σε ευρωπαϊκή ομάδα πρόσθεσε: «Πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και προετοιμαζόμουν γι’ αυτό., Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου σεζόν, τον τίτλο που πήρα και θέλω και το νταμπλ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει και στο γήπεδο και στα social media. Θέλω να ανταποδώσω αυτή την αγάπη όσο το δυνατόν περισσότερο μπορέσω».
«Θα κάνουμε τα πάντα για το κύπελλο», υποστήριξε ο Λούκα Μιλοβόγεβιτς και τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι. Δεν θα είναι εύκολο. Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις της Ξάνθης. Αυτό είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα., Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα είναι αυτό. Είμαστε 100% έτοιμοι για το παιχνίδι. Στις προπονήσεις βλέπω καλή εικόνα της ομάδας, Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα είναι και πάλι δίπλα μας, θα προσπαθήσουμε για το νταμπλ να τους ευχαριστήσουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε ιδανικά της χρόνια.
Σε ερώτηση του pamesports.gr αν θέλει και του χρόνου να πετύχει κάτι ανάλογο απάντησε: «Αν όλα πάμε καλά. Θα ήθελαν να το κάνω και πάλι με τον Ολυμπιακό».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία: «Μπορεί να θεωρούν όλοι φαβορί τον Ολυμπιακό αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε και για να τα καταφέρουμε πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Σέβομαι πολύ τον αντίπαλό μας αλλά αν είμαστε όπως πρέπει θα νικήσουμε. Σημασία έχει η συνολική εμφάνιση της ομάδας. Αυτό θα παίξει ρόλο Το έχουμε δείξει σε πολλά παιχνίδι ότι όταν είμαστε σοβαροί δεν έχουμε πρόβλημα Πιστεύω ότι θα γίνει το ίδιο και θα πάρουμε το κύπελλο»

Σχετικά άρθρα