Χορταστική σαλάτα με βίδες,τόνο και λιαστή ντομάτα!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">1 πακέτο βίδες ή άλλο κοντό ζυµαρικό της επιλογής σας</li>
<li class="ingredient">2 κονσέρβες τόνο σε νερό, καλά στραγγισµένο</li>
<li class="ingredient">5 ντοµάτες λιαστές, ψιλοκοµµένες</li>
<li class="ingredient">2 κουτ. σούπας κάππαρη ξαλµυρισµένη</li>
<li class="ingredient">5-6 ελιές χωρίς κουκούτσι, ψιλοκοµµένες</li>
<li class="ingredient">1 φλιτζάνι µαϊντανό ψιλοκοµµένο</li>
<li class="ingredient">5 κρεµµυδάκια φρέσκα, ψιλοκοµµένα</li>
<li class="ingredient">1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">1 πιπεριά κίτρινη, σε κυβάκια</li>
<li class="ingredient">1 µατσάκι ρόκα</li>
<li class="ingredient">1 φλιτζανάκι του καφέ λευκό κρασί</li>
<li class="ingredient">µερικά ντοµατίνια κοµµένα στη µέση</li>
</ul>
<div> </div>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Βράζετε τα ζυµαρικά σε αλατισµένο νερό σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας τους.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα φρέσκα κρεµµυδάκια και την πιπεριά. Προσθέτετε τον τόνο και, αφού τον γυρίσετε ελαφρά στο τηγάνι µε τα λαχανικά, σβήνετε µε το κρασί, προσθέτετε τις λιαστές ντοµάτες, την κάππαρη και τις ελιές και ανακατεύετε. Μετά από 1 λεπτό τραβάτε το σκεύος από τη φωτιά.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Στραγγίζετε τα ζυµαρικά και, αφού κρυώσουν λίγο, τα ρίχνετε στο σκεύος µε τον τόνο. Προσθέτετε το µαϊντανό, λίγο πιπέρι και ανακατεύετε. Σερβίρετε το φαγητό ως έχει προσθέτοντας στο κάθε πιάτο µερικά φύλλα ρόκας και ντοµατίνια κοµµένα στη µέση.</p>
</div>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://www.olivemagazine.gr/</p>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα