Επίσημα ο Πασιένσια στον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης τη πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού Ντομίγκος Πασιένσια. Τεχνικό με τον οποίο είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Ο Πασιένσια θα έχει βοηθό προπονητή τον Μπρούνο Μούρα και γυμναστή φυσικής κατάστασης τον Νούνο Μπαπτίστα.
 
Η συνάντηση του Πασιένσια με τον πρόεδρο της κυπριακής ομάδας Πρόδρομο Πετρίδη είχε θετική κατάληξη, με τον Πορτογάλο τεχνικό πλέον να έχει και μία εικόνα από τη νέα του ομάδα, αφού την Τετάρτη βρέθηκε στο «ΓΣΖ» όπου παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ.
Η παρουσίαση του νέου αφεντικού στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (22/05) στις 4.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “ΔΗΜΟΣΙΑ” ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον πορτογάλο προπονητή Domingos Paciencia. Ο κ. Paciencia θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ έχοντας ως βοηθό προπονητή τον συμπατριώτη του Bruno Mura και ως γυμναστή φυσικής κατάστασης τον επίσης Πορτογάλο Nuno Baptista.
Ο Domingos Paciencia θα παρουσιαστεί αύριο σε διάσκεψη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στον Αρχάγγελο. Το προπονητικό επιτελείο θα αναλάβει την ευθύνη των προπονήσεων με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας».

Πηγή: balla.com.cy

Σχετικά άρθρα