Όβερ με προοπτικές

117. ΚΡΕΤΕΪΓ-ΤΟΥΡ ΟΒΕΡ 1.70
Αναμέτρηση χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον από βαθμολογικής πλευράς καθώς αμφότερες πέτυχαν τον (κοινό) στόχο της παραμονής στη Λιγκ 2. Θα μπορούσε να πάει το χέρι στο Χ2 καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν εξαιρετικά σταθεροί το τελευταίο δίμηνο οπότε και πέτυχαν τον μικρό άθλο που συνιστά η ανανέωση της παρουσίας τους στην κατηγορία μολονότι στο τέλος του πρώτου γύρου βρίσκονταν στην προτελευταία θέση. Η πρόταση του όβερ δείχνει πιό πιθανή καθώς οι γηπεδούχοι δείχνουν φανερά επηρεασμένοι από τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία που γίνονται μεγαλύτερα απόψε καθώς θα απουσιάσει ο αναντικατάστατος στόπερ Ντιεντού. Επίσης η προϊστορία στα μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας κατευθύνει στο όβερ που έχει εμφανιστεί τέσσερις φορές στα πέντε ματς τα οποία έγιναν από το 2006 και έπειτα.

128. ΜΠΡΕΣΙΑ-ΑΒΕΛΙΝΟ ΟΒΕΡ 1.65
Επειτα από 30 χρόνια η Μπρέσια υποβιβάστηκε στην Γ’ Κατηγορία της Ιταλίας κάτι που σφραγίστηκε και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική. Ηταν επόμενο να συνμβεί μετά από τόσα προβλήματα και αφαίρεση έξι βαθμών. Πάντως οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να τα παρατούν σε κανένα ματς ειδικά στο “Μάριο Ριγκαμόντι” όπου έρχονται από άνετες νίκες κόντρα σε Κατάνια, Βιτσέντα. Παίζουν ελεύθερα, χωρίς άγχος, βγάζουν επιθετικότητα και σε συνδυασμό με τα εμφανή προβλήματα στα μετόπισθεν φέρνουν σχεδόν πάντα, το τελευταίο δίμηνο, υψηλά σκορ. Μετρούν τέσσερα διαδοχικά όβερ εκ των οποίων τα τρία είχαν σύνολο τερμάτων 4-6. Ανετη πλέον και η φιλοξενούμενη η οποία εξασφάλισε από την προηγούμενη αγωνιστική τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου περιμένω να παίξει χωρίς σκοπιμότητες.

134. ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΚΟΡΟΝΑ ΟΒΕΡ 1.80
Οι μεγάλες δυνατότητες που έχει η γηπεδούχος στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού την έφεραν πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ Κατηγορία της Πολωνίας. Εξαιρετική στα πλέι άουτ έχει μαζέψει επτά βαθμούς μετά από τρείς αγωνιστικές σκοράροντας σε όλα τα ματς. Εφτασε τα τέσσερα όβερ στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος στα οποία δεν έχασε. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι εμφανώς επηρεασμένοι από τις ουκ ολίγες απουσίες στην άμυνα και την μεσαία γραμμή δεν έχουν πάρει πόντο έως τώρα στο μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει την παραμονή. Με παθητικό οκτώ γκολ είναι εμφανές ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν νομίζω ότι θα λυθεί απόψε καθώς έχει και πάλι απουσίες βασικών παικτών. Εναλλακτικά υπάρχει και ο άσος που με βάση τα δεδομένα του αγώνα πληρώνει ικανοποιητικά καθώς δίνεται από τον ΟΠΑΠ στο 1.75.

Σχετικά άρθρα