Αρχική / More / Αθλητικά / Εισιτήρια και το Σάββατο
Εισιτήρια και το Σάββατο thumbnail

Εισιτήρια και το Σάββατο

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου από το πρωί του Σαββάτου στο Καραϊσκάκη και το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.
Όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΠΑΕ:
« H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στη SKODA ΞΑΝΘΗ που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. το Σάββατο 23/5/2015 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25 το Σάββατο 23/5 με ώρες διάθεσης 10:00 έως 18:00.
Επίσης το Σάββατο 23/ 5 θα διατίθενται εισιτήρια και από το εκδοτήριο του σταδίου Ο.Α.Κ.Α. , που βρίσκεται στο σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη με ώρες διάθεσης 16:00 έως 20:30.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 30€
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X