Μια ανάσα από Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της σπουδαιότερης μεταγραφής του στη μετά πολυμετοχική εποχή. Οι Πράσινοι απέχουν πλέον μια ανάσα από τον γκανέζο αμυντικό μέσο της Μίλαν Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση του Τριφυλλιού.

Η πολιορκία του Παναθηναϊκού που κράτησε επί βδομάδες και το πλάνο που ανέπτυξαν στον πρώην σούπερ σταρ της Τσέλσι και της Ρεάλ Μάδριτης οι άνθρωποι των Πρασίνων, φαίνεται ότι εν τέλει τον έπεισε να αποδεχτεί την πρόταση που του κατατέθηκε, αφού προηγουμένως απέρριψε διάφορες κρούσεις από Αμερική, Ρωσία, Εμιράτα κλπ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εσιέν είπε «ναι» στο 1,5 εκατ. ευρώ που του πρότειναν οι Πράσινοι για διετές συμβόλαιο και εντός της εβδομάδας αναμένονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal που ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, το Τριφύλλι θα έχει πραγματοποιήσει μια από τις σημαντικότερες κινήσεις της σύγχρονης ιστορίας του (και τη μεγαλύτερη των τελευταίων ετών μετά τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Τζιμπρίλ Σισέ) καθώς ο Εσιέν υπήρξε εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο στη θέση του, ενώ είναι κάτοχος Τσάμπιονς Λιγκ και αρκετών εγχώριων τίτλων και η εμπειρία που διαθέτει είναι τεράστια…

Σχετικά άρθρα